VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali hijyen incelemesi yaptı

15 Şubat 2012

Vali İbrahim Özçimen, kendi talimatıyla başlattığı ‘Ortak kullanım alanlarının hijyeni’ konulu proje kapsamında İzzet Baysal ...

Vali İbrahim Özçimen, kendi talimatıyla başlattığı ‘Ortak kullanım alanlarının hijyeni’ konulu proje kapsamında İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde incelemeler bulundu.

Vali İbrahim Özçimen’in talimatı ile öncelikle okullarda başlatılan ‘Ortak Kullanım Alanlarının Hijyeni’ konulu çalışmalar ilk meyvesini verdi. İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde uygulamaya başlanılan çalışma ile tuvaletler başta olmak üzere sınıflar ve koridorların hijyen konusunda tüm eksiklikleri gideriliyor. Çalışmaların son durumunu yerinde inceleyen Vali Özçimen, evlerin banyo ve tuvaletlerdeki hijyeni dışarıdaki alanlarda da yakalayabilmek için bu projeyi başlattıklarını söyledi.

Öncelikle okullar, hastaneler ve camilerden başlayacak hijyen konulu çalışmanın ilk basamağı İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde uygulanmaya başladı. Okulun lavabolarını tek tek gezen Özçimen, çalışmaların ne durumda olduğunu yerinde inceledi. Gezinin ardından açıklamalarda bulunarak projenin amacına değinen Bolu Valisi Özçimen, “Amacımız, ortak kullanım alanlarının hijyenini sağlamak, özellikle lavabolardaki el havlusundan peçetesine tüm eksikliklerini gidermek, kullanıcılardan oluşacak etkin bir denetim mekanizmasını işletmek, kullanıcıları ve çalışanları ortak kullanım kültürü konusunda eğitmek ve kriterleri yakalayan görevlilere ödül vermektir. Projemiz ilk olarak okullarda başladı ama ileriki dönemlerde tüm kamusal alanlarda (kamu kurumları, camiler ve hastaneler) uygulamaya başlayacak. Bu çalışma ile ortak kullanım alanlarından geçen hastalıklar da engellenecek” diye konuştu.

Vali Özçimen yaptığı incelemenin ardından ortak kullanım alanının hijyeni konusunda gösterdiği başarıdan dolayı Okul Müdürü Mahir Dursun’a bir başarı belgesi verdi.hijyen incelemesi yaptığı sırada 10.sınıf öğrencisi Duygu Uğur’la karşılaşan Özçimen, daha sonra lise öğrencisiyle satranç oynadı.

1 yorum yapılmış
  • ömer
    14 Şubat 2012 • 13:00
    ÖNCE TUVALETLERE SABUN KOYSUNLAR.NERDEYSE KAFELER VE NETKAFELERDE SABUN YOK OKULLAR DAHA KÖTÜ KALİTESİZ SABUNLAR VAR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.