VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İsteyen ve bunun için savaşan bir takım izleteceğiz"

3 Mart 2012

Boluspor'un çiçeği burnunda hocası Bahri Kaya, "Büyük hedefler için buradayım. Eğer takım sezonu ilk 6 dışında ...

Boluspor'un çiçeği burnunda hocası Bahri Kaya, "Büyük hedefler için buradayım. Eğer takım sezonu ilk 6 dışında tamamlarsa, kendimi başarısız sayarım. Kendime ve takıma inancım sonsuz"

Sezon başından beri şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen bir kulüpte çalışacak olmanın kendisi üzerinde baskı oluşturmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Ben hep hedefler doğrultusunda mücadele ettim. Fakat ortada bir gerçek varki, Boluspor'un en kötü döneminde takımın başındayım" ifadesini kullandı.

'Yönetim çok özverili'

Kırmızı-Beyazlı takımın 4 haftadır kazanamadığını hatırlatan Kaya, "Bununla birlikte Veysel, Alp, Emre Toraman gibi ilk 11 oyuncuları sakat. Üstelik bu hafta Elazığspor'la oynuyoruz. Fakat hiçbiri dert değil. Kazanmak isteyen ve bunun için savaşan bir takım izleteceğiz. Oyuncularıma inancım tam. Aynı şekilde yönetim ile taraftar da çok özverili. Buraya Süper Lig için geldim" dedi. 

'Umarım güzel günler yaşarız'

Boluspor'un şu anda 5. sırada yer aldığını belirten deneyimli teknik adam, "Eğer sezon sonunda ilk 6 içinde olmazsak, kendimi başarısız sayarım. Ancak bu ihtimali düşünmüyoruz bile. Kendime ve takıma olan inancım sonsuz. Büyük hedefler doğrultusunda buradayım. Umarım oldukça güzel günler yaşarız" diye konuştu. Kaynak: www.spor14.com

1 yorum yapılmış
  • SEZAYİ
    3 Mart 2012 • 13:00
    HOCAM İNANMA BU RUHSUZLARA OYNAMAZLAR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.