VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mudurnu'da nacak ustası artık siparişlerini internetten alıyor

3 Mart 2012

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 12 yaşından bu yana demircilik ve nacak imalatı yapan İsmail Kocabay (55) ...

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 12 yaşından bu yana demircilik ve nacak imalatı yapan İsmail Kocabay (55) internetten nacak siparişi almaya başladı.

İlçe halkı tarafından 'nacakçı İsmail' olarak tanınan ve çocukluğundan bu yana hem demircilik hem de nacak imalatı yapan İsmail Kocabay, internetten siparişle nacak imalatı yapmaya başladı. Bugüne kadar internetle hiç işi olmadığını söyleyen Kocabay, "Ben herkesi internette bilgisayarlarının başında saatlerce otururken gördüğümde kızardım. 'Bu insanlar ne yapıyor' diye söylenirdim. Ancak internette yayımlanan haberin üzerine bir sabah vakti telefonum çaldı. Ardından İstanbul'dan bir arkadaş nacak istediğini belirtti. Ben de müşterinin adresini aldım. Kargo aracılığı ile gönderdim. Artık internetin ne kadar önemli olduğunu öğrendim ve www.nacakciismail.tr.gg isimli internet sitesi açtırdım" dedi.

Nacak ustası İsmail Kocabay, internetten yoğun talep aldığını ve il dışındaki insanların siparişlerini yetiştirmek için yoğun çalışma başlattığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.