VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Recep Aydoğanlı, Ervani Alemdar'a ateş püskürdü...

7 Mart 2012

Boluspor yöneticisi Ervani Alemdar’ın açıklamalarının yakınları devam ederken, açıklamada eski yönetici Recep Aydoğanlı’ya yapılan eleştirilere ...

Boluspor yöneticisi Ervani Alemdar’ın açıklamalarının yakınları devam ederken, açıklamada eski yönetici Recep Aydoğanlı’ya yapılan eleştirilere eski yöneticimizden çok ama çok sert yanıt geldi. Aydoğanlı, “Sayın Ervani bey, sizin dediğiniz gibi olsaydı. Yani Necip başkan bizim isteğimize göre hareket etse, sezon başı Yaser Yıldız’ı, Burak Akdiş’i, devre arasında Erman Ergin’i gönderir miydi?” dedi.

“İYİ Kİ LİSTENİZE ARDA’YI, STOCH’U FALAN YAZMAMIŞSINIZ”

 

“KAMİL ERBAYRAM VE HAMDİ TANRIKULU’NU KULLANMAYA ÇALIŞMIŞSINIZ NEDEN?”

 

“YILMAZ BECİKOĞLU GELİRSE( TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR SADECE BİR TANESİNİ SÖYLEYEYİM) BU KULÜBE EMEKLERİNİZE YAZIK OLUR DİYEN YİNE SİZ DEĞİL MİSİNİZ.”

“ARKASINDAN ÜÇ GÜN GEÇMEDEN HANGİ YÜZLE SAYIN YILMAZ BECİKOĞLU BAŞKANIMIZIN LİSTESİNE GİRDİNİZ.”

İŞTE AÇIKLAMANIN TAMAMI

  

Çok değerli Bolusporlu dostlarım, yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede takımımızın aldığı kötü sonuçlardan sonra bazı kesimler tarafından adımız sıkça zikredilmeye başladı.

Hem de bu sefer yönetimin içinden ve transfer komitesinde görevli arkadaşımız sayın Ervani Alemdar tarafından, inanın hangi maksatla yaptığını algılamakta zorlanıyorum.

Zira bu yıl yapılan Vedat Budak ve Orhan Ak dışında hiçbir transferle ilgim olmadığı gibi ben de sizler gibi değerli basınımızdan öğrendim. Vedat transferinde geleceği olan bir oyuncu gördüğümüz için devre arasında protokol yapmıştık. (O zaman peşinde Rize, Kartal, Adana gibi kulüpler vardı) şuan yine yönetimde ve transfer komitemizde olan Dursun Kayman da bilir.

Alıp almamakta yeni yönetimin kararıydı. Orhan Ak konusuna gelince; transfer komitemiz ve hocamızın isteği üzerine devreye girdik. Zaten onun kariyerini ve kalitesini sanırım hiçbir futbolsever tartışmaz belki sezon başı iyi bir hazırlık kampı geçiremediği ve sakatlıklarından dolayı yeterince faydalanamadık.

Sayın Ervani bey, sizin dediğiniz gibi olsaydı. Yani Necip başkan bizim isteğimize göre hareket etse, sezon başı Yaser Yıldız’ı, Burak Akdiş’i, devre arasında Erman Ergin’i gönderir miydi?

Bak ne güzel referanslar vermişsiniz hocalar konusunda onlara sormadınız mı bu konuları. Ha bir de liste yapmışsınız, alınmasını istediğiniz oyuncularla ilgili. Size soruyorum.

Gençlerbirliği’nden Soner’i, Mahmut’u nasıl alacaktınız? Biz geçen yıl Ferhat Kiraz’la birlikte Soner’i istediğimizde “hadi işinize bakın” demişlerdi. Bu yılda milli takıma yükseldiğinde mi alacaktınız?

Örneğin Murat Akın’a gelince; Kasımpaşa Kulübü’nü nasıl ikna edecektiniz? Etseniz bile Uğur hoca gelmeden mümkün mü? Biz de geçen yıl çok uğraştık ama para gücüde yetmedi, hocasını tercih etti.

İyi ki listenize Arda’yı, Stoch’u falan yazmamışsınız. Bakın size arkadaş tavsiyesi insanlara hayal tacirliği yapmayın altında kalırsınız. Anlamakta zorlandığım bir noktada şehrimizin iki değerli iş adamımız çok sevdiğim Kamil Erbayram ve Hamdi Tanrıkulu’nu kullanmaya çalışmışsınız neden? Onların başkanlığına karşı çıkan mı oldu? Geçen yıl bizzat Necip başkan kulübe başkan olmalarını istemedi mi? Defalarca ısrarcı olmadı mı? Bu insanlar birbirleriyle yıllarca omuz omuza çalışmadı mı? Aralarında sanki bir sorun varmış gibi nifak sokmaya çalışmak bu kulübe zarar vermez mi? İnanın hangisi Başkan olmak isterse istesin en fazla desteği Necip Çarıkçı verir.

 Aslında şöyle bir düşünecek olursak bu yaptıklarınıza şaşırmamak gerek,çünkü daha önceki Necip Başkan yönetimi görevi bıraktığında benimde bırakmam gerektiğini söylediğimde kesinlikle benim devam etmem gerektiğini söyleyen siz değil miydiniz? eski başkanlarımızdan sayın Yılmaz Becikoğlu gelirse( terbiyem müsaade etmiyor sadece bir tanesini söyleyeyim) bu kulübe emeklerinize yazık olur diyen yine siz değil misiniz. Arkasından üç gün geçmeden hangi yüzle sayın Yılmaz Becikoğlu Başkanımızın listesine girdiniz..

Adama sormazlar mı bu söylediklerinizde samimiyseniz düne kadar nerelerdeydiniz diye... 

1 yorum yapılmış
  • Remzi Kırıcı
    6 Mart 2012 • 13:00
    Sayın Recep Aydoğanlı lütfen Boluspordan uzak durun, hiç bir trasferde parmağınız, yardımınız olmasın. Geçmişte yaptığınız yanlış trasferleri bizler unutmadık. Siz İstanbul takımlarından Kartalspor, Maltepespor vb. ile uğraşın. Boluspor ne zaman Çarıkçı, Semercioğlu, Becikoğlu, Aydoğanlıdan kurtulduğu sene süper lige çıkacaktır. Tabii Bolu Belediye Başikanı; Boluspor kongresine karışmayarak, seçilen Boluspor Başkanının arkasında durarak desteklemek şartı ile. Belediye Başkanının parmakla gösterdiği kişi dışında Boluspor Başkanı olan yok. Bu durum devam ettiği müddetçe bizler daha çok sene süper lige çıkacağız diye bekleriz. Bu yanlışlıkları artık görelim. Boluspor kongrelerinde demokratik seçimler olsun. Belediye Başkanımız tarafsızlığını korusun ve seçilen Boluspor Başkımıza destek versin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.