VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Delegelere mektupla seslendi

15 Mart 2012

AK Parti Genel Merkezi’nde ki görüşme de “Durmak yok yola devam” diyerek Pazar günü yapılacak ...

AK Parti Genel Merkezi’nde ki görüşme de “Durmak yok yola devam” diyerek Pazar günü yapılacak kongrede İl Başkanlığına aday olduğunu tekrar vurgulayan İsmail Gezgin delegeye mektup gönderdi. İşte İsmail Gezgin’in delegelere gönderdiği mektup; 

“Değerli Dava Arkadaşlarım,

Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen ülkemizde, Bolumuzun da bundan faydalanması için, “Bolu 2023 hedefimiz” için, AK PARTİ Teşkilatlarında birlik ve bütünlüğün sağlanması için bu yola çıktık.

Hiçbir mevkii ve makam gözetmeksizin amacımız sadece ve sadece Bolumuza ve Bolumuzun geleceğine faydalı olmaktır.

Bizler, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı gibi “Türkiye’yi hak ettiği aydınlık yarınlara, milletimizin hayali olan mutlu ve müreffeh geleceğe taşıma” azim ve sevdası olan bir siyasetin temsilcileriyiz. “Milletimizin her bir ferdinin ruhuyla, kalbiyle, umut ve heyecanlarıyla beslenen” 10 yıldır hiç hız kesmeden büyüyen büyük ailenin mensupları olarak bugün dünden daha gelecek hedeflerimiz için çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

“Ustalık Dönemimiz”in AK PARTİ’de çalışan, AK PARTİ’ye gönül veren herkese tarihi bir sorumluluk yüklediğine inanıyoruz.

Bu bilinçle, yol arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde yola devam kararı almış bulunmaktayız.

Bizim Partimiz, “millet siyasetin arkasından gitmeyecek, siyaset milletin arkasından gidecek” anlayışı ile demokrasi ve özgürlük anlayışı ile büyümüştür. Çünkü bu parti, demokrasinin gücüne inanan bir partidir. Bu partinin felsefesi ileri demokrasidir.

İleri demokrasinin gereği olan kongrelerde, delegelerimizin hür iradeleri ile oylarını kullanmaları Bolumuzun kaderini belirlemesinde etken olacaktır.

Bolu için, Türkiye için, partimiz için herkesin düşüncesini ve katkısını yansıtabileceği bir yolu beraber oluşturabileceğimize, büyük hedeflerimiz için birlikte yürüyebileceğimize, el ele vererek Allah'ın izniyle güzel günleri, büyük heyecanları beraber yaşayacağımıza inanıyoruz.

18 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan AK PARTİ İl Kongresi’nde delegelerimizin hür iradeleri ve sağduyuları ile bu davaya, AK PARTİ ruhuna sahip çıkmalarını bekliyoruz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM…

Allah yar ve yardımcımız olsun…

Yolumuz açık olsun…

Saygı ve sevgilerimizle…”

1 yorum yapılmış
  • Atalay demirci
    14 Mart 2012 • 14:00
    Makam ve mevkii derdim yokmu demiş bu zat güldürmesin beni daha şimdiden entrikalar başlamış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.