VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Nurettin Doğanay keşke beni arasaydı"

16 Mart 2012

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Bolu Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti İl Yönetimi'nden istifa eden ...

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Bolu Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti İl Yönetimi'nden istifa eden Nurettin Doğanay'ın, "Benim partililiğimi sorgulamak Osman Boyraz'a düşmez" sözlerine, Boyraz, “Nurettin Doğanay arkadaşımız sanırım yanlış bilgilendirilmiş. Keşke beni arasaydı” dedi.

Osman Boyraz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Abant’ta düzenlenen toplantısına katılmak için Bolu’ya geldi. Pazar günü yapılacak kongre öncesi hazırlıkları yerinde inceleyen ve Bolu’da ki parti yetkililerinden bilgi alan Osman Boyraz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı da makamında ziyaret etti.

“KİMSENİN PARTİLİLİĞİNİ SORGULAYAMAM”

Osman Boyraz geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Yönetiminden istifa eden Nurettin Doğanay’ın yaptığı eleştirilerle ilgili olarak, “Nurettin Doğanay arkadaşımız sanırım yanlış bilgilendirilmiş. Ben İlçe Kongresi’nde divan başkanıydım. Hiç konuşma yapmadım. Hele istifa edenler ‘AK Partili değillerdir’ demedim. Kimsenin Ak Partiliğini sorgulayamam. Nurettin Doğanay kardeşimiz keşke beni arasaydı” şeklinde konuştu.

Hafta sonu yapılacak kongre ile ilgili soruları da cevaplandıran Boyraz, “Kongrede iki liste var. Bu yarış sonunda kazanan ve kaybedenler salondan kol kola güçlü bir şekilde çıkacaktır. AK Parti kongrelerden hep güçlenerek çıkar” şeklinde konuştu.

www.bolugazetesi.com.tr

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.