VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte çaresiz bir kadının gözyaşları...

26 Mart 2012

Bolu merkeze bağlı Kızılağıl köyünde bacadan çıkan yangında tek katlı müstakil ev yanarak kullanılamaz hale ...

Bolu merkeze bağlı Kızılağıl köyünde bacadan çıkan yangında tek katlı müstakil ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Evi yanan kadın "Ben nereye gideceğim. Bir göz oda bile kalmadı" diyerek gözyaşı döktü.

Yangın, merkeze 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılağıl köyünde bir evde çıktı. Mehmet Yılmaz'a (56) ait tek katlı müstakil evin bacası bir anda tutuştu. Bacadan çıkan alevler her yanı sardı. Köylüler kendi imkanlarıyla alevlere müdahale etmeye çalışırken, itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın sonrası tek katlı müstakil ev kullanılamaz hale gelirken, evde yaşayan Müşerref Yılmaz (55) ve gelini gözyaşlarına boğuldu.

Evi yanan kadın hüngür hüngür ağladı ile ozgurbolugazetesi

Yanan evinin 50 metre yukarısında bir direğin dibine oturan Müşerref Yılmaz, "Bana bir göz oda bile kalmadı. Nereye gideceğim ben çocuklarım" diyerek ağladı. Yaşlı kadını komşuları teselli etmeye çalıştı.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp soğutma çalışması yaparken, jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.