VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Bana bankamatikten ayrılma dedi. Ne yapacağım"

28 Mart 2012

Bolu'da yaşlı bir kadın, kendisini cep telefonundan arayarak polis olarak tanıtıp para isteyen şahsın bankamatikten ...

Bolu'da yaşlı bir kadın, kendisini cep telefonundan arayarak polis olarak tanıtıp para isteyen şahsın bankamatikten ayrılmamasını istemesi üzerine korkulu anlar yaşadı.

Olay, Adliye Sarayı karşısında bulunan bankamatiklerde yaşandı. İsmini vermek istemeyen yaşlı kadın, torunuyla birlikte bankamatiğe para çekmeye gitti. Bu sırada kadının cep telefonu çaldı. Telefondaki şahıs kendisini polis olarak tanıtıp yaşlı kadından para istedi. Bir süre telefondaki şahısla konuşan kadın, karşısındaki dolandırıcının, "Bankamatikten ayrılma. Orada bekle" demesi üzerine panikle adliye binasına koştu. Torunuyla birlikte soluk soluğa adliye binasına giren kadın polislerden yardım istedi.

"Biri benden para istiyor. Polismiş. Bana bankamatikten ayrılma dedi. Ne yapacağım. Peşimde bu adam" diyerek dakikalarca panik yaşayan kadını adliyede görevli polis memurları sakinleştirdi. Polislerin, "Korkma teyze. Onlar telefon dolandırıcısı, paranı kaybetmeden atlattın. Bir sorun kalmadı" sözleri de kadını sakinleştiremedi.

Bir süre adliye binasında dinlenen yaşlı kadın daha sonra torunuyla birlikte yakınlarını arayıp evine gitti.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    28 Mart 2012 • 11:00
    onun bunun cocuklarının.cezasını düzgün vermesseler olacağı o.giriyor.1.yıl olmadan cıkıyor.güzel bir coplasalar. ne olur yani.bolis anca sucu olmayanları coplamasını becerir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.