VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Terziler Odasından Başkan Alaaddin Yılmaz'a ziyaret

28 Mart 2012

Bolu Terziler Odası Başkanı Ahmet Yoltaş ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve pazarcı esnafı, Bolu ...

Bolu Terziler Odası Başkanı Ahmet Yoltaş ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve pazarcı esnafı, Bolu Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Terziler Odası Başkanı Ahmet Yoltaş, “Terziler Odası Yönetim Kurulu ve odamıza bağlı Bolu’daki semt pazarlarında esnaflık yapan pazarcılarımız ile birlikte başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı, seyyar pazarcılarımız ve Bolu Belediyesi iş birliğinde daha önce bir konsensüs sağlayıp bununla ilgili bir sistem kurmuştuk. Bu sistemle ilgili zaman içerisinde bazı isteklerimiz oldu. Bu kapsamda belediye başkanımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun başkanımız da bu istek ve sorunlarımızı dinleyerek yetkili birimlere bazı talimatlar vermek suretiyle isteklerimizi karşıladılar” dedi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bolu’da geçimini esnaflık ve pazarcılık yaparak sağlayan emekçi vatandaşlarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, fikir alışverişinde bulunmak için kendisini ziyaret eden Terziler Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.