VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti il başkanı Ömer Sayın'dan sert sözler

28 Mart 2012

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı sert sözlerle eleştirerek, ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı sert sözlerle eleştirerek, "Bir şey bilmiyorsan sus da seni adam sansınlar" dedi.

İktidar ile muhalefet partisi CHP arasında sözlü atışma sürüyor. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın geçen hafta sonu yapılan merkez ilçe kongresinde yaptığı konuşmayla AK Parti'yi hedef alan açıklamalarda bulunması, iktidar partisinin İl Başkanı Ömer Sayın'ı kızdırdı. Parti binasında basın açıklaması düzenleyen Ömer Sayın, Tanju Özcan'ı söylediği sözler için ispata davet etti.

Sayın, konuşmasında, Tanju Beyin, "CHP ve MHP'de nimet yok külfet var. AK Parti de nimet var, rant var" diye açıklamalarda bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "Ben hayatımın üçte ikisinde siyaset yapmış birisiyim. Bugüne kadar alnımın teri olmayan bir tek kuruş aktarıldıysa ben bu görevi bırakmaya hazırım. Ama Tanju Bey bu iftiraları ispat edemezse kendisini müfteri ilan ediyorum."

Tanju Özcan'ın, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la ilgili "Bolu'yu bu adamın yönetmesinden utanıyorum" diye ifadeler kullandığını belirten Ömer Sayın, şöyle konuştu: "Eğer Tanju bey de zerre kadar bir utanma varsa, Bolu'nun her sorununa el atan, bütün sorunları çözmeye çalışan Alaaddin beyden değil, Bolu'nun kanalizasyonunu büyük suya boşaltan geçmiş dönemdeki belediye başkanlarından utanması gerekiyor. AK Parti döneminde Bolu'ya 300 kilometreden daha fazla içme suyu şebekesi döşenmiştir. Bolu'nun içme suyu AK Parti döneminde musluklarından kireç akan değil, kaynak suyu kalitesinden içme ve kullanma suyu akan bir belediye haline dönmüştür"

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın 'ben' merkezli siyasete adım attığını söyleyen Ömer Sayın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her şeyde kendini öne sürüyor. İlçe başkanı adaylarına 'benim hızıma yetişebilecekseniz bu göreve talip olun' diyor. Meclis kürsüsünde 'sevsinler senin gibi başbakanı' diyor. Benim başbakanıma bunu söyleyen bir insanı Bolu halkının takdirine bırakıyorum. Tavsiyem; Sayın Özcan, eğer bir şey biliyorsan konuş da ilham alsınlar. Bir şey bilmiyorsan sus da seni adam sansınlar"

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Tanju Özcan'ın her fırsatta dile getirdiği, 2014 yerel seçimlerinde Bolu Belediyesi'ni alacakları yönündeki söylemlerine de şöyle cevap verdi: "Tanju bey 2014'deki belediye seçimlerini alacağını söylüyor. Hâla hayal görüyor, rüya görüyor. Ama bir şeyi unutuyor. Bolu insanı öyle bir ferasete sahiptir ki kendisine hizmet edenle, kendi hislerini sömüreni çok iyi ayırt eder. Bolulular Tanju beye ne 2014'de ne de 2124'de kesinlikle Bolu Belediyesini CHP'nin eline vermeyecektir."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.