VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Muhteşem Boluspor....

1 Nisan 2012

Boluspor, zorlu Bucaspor deplasmanında oynadığı güzel futbol sonrasında 2-0 galip gelerek hakettiği 3 puanı hanesine ...

Boluspor, zorlu Bucaspor deplasmanında oynadığı güzel futbol sonrasında 2-0 galip gelerek hakettiği 3 puanı hanesine yazdırdı. Suskunluğunu Kayseri Erciyesspor karşısında bozan Aydın Çetin perdeyi açarken, Kenan Özer'de haftalar sonra golle buluştu.

İlk yarıya Boluspor etkili başladı. Maçın hemen başında Veysel’in bir kafa şutu filelerle buluşmazken bu pozisyondan sadece birkaç dakika sonra Aydın tabelayı değiştirdi. Sol kanattan Ferhat’ın yaptığı ortada tecrübeli golcü kafa ile topu kalecinin uzanamayacağı yere gönderirken, Boluspor 4. dakikada öne geçti.

İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Boluspor rakip Bucaspor’a farkı bire indirme şansını vermezken, kırmızı beyazlı ekibimizde orta saha ve savunmamız ile birlikte kaleci Atacan hatasız oyunları ile dikkat çektiler. Bu devrede kontra ataklarla bir çok pozisyon bulan ekibimiz farkı içe çıkaramasa da İzmir’den istediğini aldı ve maç 2-0 galibiyetimizle sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.