VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tecrübeli hoca Buca ve Konya maçlarını masaya yatırdı

3 Nisan 2012

Boluspor Teknik direktörü Bahri Kaya, zorlu Konyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada “Konyaspor maçı bizim, sezon ...

Boluspor Teknik direktörü Bahri Kaya, zorlu Konyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada “Konyaspor maçı bizim, sezon başında koyduğumuz hedefin oluşup, oluşmayacağını gösterecek bir maç. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, hafta sonu kazanan biz olacağız” dedi. 

Futbolcularıma teşekkür ederim

 

Maç öncesi yaptığımız hazırlık ve daha önceki maçların sonuçları, oyunu ve skoru Bucaspor karşısında bizim iyi oynayacağımızı ve iyi bir skorla oradan döneceğimizi maç öncesinden belli etmişti. Bu anlamda da maça hızlı başladık. Erken bulduğumuz gol ve ondan sonraki gol ummadığımız kadar kolaylaştırarak sonuca ulaşmış olduk. Emeği geçen tüm futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu anlamda futbolcu kardeşlerimin büyük özverisi var. Yavaş yavaş bazı şeyler düzelmeye başlıyor. İnşallah en kısa zamanda her şey istediğimiz gibi olur ve bu skorların daim olmasını temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda herkesin beklediği ve özlediği Boluspor ortaya çıkartırız diyorum. 

Sakatlar yavaş yavaş dönüyor

 

Eksik oyuncularımızın katılımıyla bugün Konyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bir tek Sercan arkadaşımız hafta sonuna kadar bizimle beraber olmayacak. Ciddi bir sakatlığı bulunuyor. Eser zaten yok biliyorsunuz. Yaklaşık 4-5 hafta bizimle olmayacak. Kendisi şuanda burada ama havuz tedavisi görüyor. Saha çalışmalarına 1 aydan önce başlayamaz diye düşünüyorum. Emre Toraman sakatlıktan çıktı bizimle birlikte çalışıyor. Gençer ve Orhan Ak yarından itibaren bizimle birlikte çalışmalara başlayacak. Cemil cezalı öle bir sıkıntımız var.

Omar, Fransa’ya gidiyor

 

Omar Wade’yle ilgili yeni bir sıkıntı ortaya çıktı. Maç esnasında eski sakatlığının nüksettiğini kendisi bize söyledi ve maçı böyle tamamlamak zorunda kaldığını söyledi. Kendisinin özel doktorundan dolayı Fransa’ya gitmek istediğini söyledi. En kısa sürede kendisini Fransa’ya gönderip, doktorundan cevap bekleyeceğiz. Hafta sonu bizimle birlikte olamayacak gibi görünüyor. Esas sonuç doktorunun vereceği rapordur.

Sakatsız ve cezasız haftaları bekliyoruz

 

Müsabaka önceleri sakat ve cezalı oyuncularla çok boğuştuğumuzu sizler yakinen biliyorsunuz. Ama bunları hiç dile getirip konuşmuyoruz. Sağlam oyuncularımızla maçlara çıkıyoruz ve oynuyoruz. Ama önümüzde çok sıkışık bir maç trafiği var. Sakatlarımızın biran önce iğleşip bize katkı sağlaması en büyük temennimiz. Fatih Gül’de bu anlamda takım idmanlarına katılacak. Hafta sonu belki kadroda bizimle beraber olacak. Tamamen sakatsız ve cezasız haftaları özlemle de bekliyoruz.

Hedefimizi gösterecek bir maç

Konyaspor maçı bizim, sezon başında koyduğumuz hedefin oluşup, oluşmayacağını gösterecek bir maç. Konya maçını kazanırsak, play-off’larda olabilme şansımız, çok yüksek oranda olacak. Ama şayet kazanmasakta play-off’ta olup olamama şansımız 5 hafta daha sürecek. Sezon başında konulan hedefin gerçekleşmesini sağlayabilecek bir hafta ve böyle bir fırsat. Rakibimize baktığımızda, ilk ikide olup olamayacağını belirleyeceği bir maç olarak yorumluyor. Geçtiğimiz hafta çok önemli bir kayıp yaptı sahasında, bizim maçada bu maçın telafisini yapmak için sahaya çıkacak. Biz sahamızda bilhassa, seyircimiz önünde son 4 galibiyetin vermiş olduğu moralle eksik olmamıza rağmen defansımızda çok önemli eksiklikler var. İlk defa defans kurgumuz haftalardır yan yana oynayan oyuncularımızdan yana eksiğimiz var. Zaten biliyorsunuz Bucaspor maçında Savaş’ı oynattık. İyi oynadı, devam edecek oynamaya inşallah. Cemil olmaması bizim için önemli bir kayıp. Orhan Ak imdada yetişecek inşallah bu kez. Ama çok önemli bir övündüğümüz en az gol yiyen takım olmak anlamında biliyorsunuz Elazığspor en az gol yiyen takım. Bizde ikinciyiz. O anlamda o hattın eksik olması bizim sıkıntımı? O bizi düşündürüyor. Ama son 4 maçtır kazandığımız bir takım savunma anlayışımız o eksikliği katacaktır diye ümit ediyorum. Buda bize moral, motivasyon veriyor.

Kazanan biz olacağız

Konyaspor maçı çok taktiksel olacak diye düşünüyorum. Biz deplasmanda oynuyormuşçasına takım oyununu sergileyerek oynamalıyız. Kendi sahamızda, seyircimiz önünde ve topu ayağımıza aldığımız zaman mutlaka çok iyi işler yapacağız. Çünkü çok kaliteli oyunculara sahibiz. Benim her zaman söylediğim klasik bir lafım var, kendi sahasında hangi oyuncularla oynarsak ve hangi takımla oynarsak Boluspor favoridir. Konya maçını kazanmak için oynayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah hafta sonu maçı kazanacağız. Oyuncu arkadaşlarımın bana verdiği mesajdan da yola çıkarak, emin bir şekilde söyleyebiliyorum. Bu hafta sonu kazanan biz olacağız. 

2 yorum yapılmış
  • erhan atabay
    3 Nisan 2012 • 11:00
    bu maçta tam destek hadi.türkiye görsün bolu taraftarının gücünü.
  • Remzi KIRICI
    6 Nisan 2012 • 11:00
    Sayın Boluspor Teknik Direktörüm; Konya maçı ile bir İLKİ gerçekleştiriniz . Bu sezon üst sıradaki takımları kendi sahamızda yenemedik. Konya maçında bu İLK; size nasip olmasını istiyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.