VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Türk futbolunda şike bitmez...

8 Nisan 2012

Boluspor, Konyaspor karşılaşmasında kelimenin tam anlamıyla orta hakem Hüseyin Sabancı’nın akıl almaz yönetimi sonrasında sahadan ...

Boluspor, Konyaspor karşılaşmasında kelimenin tam anlamıyla orta hakem Hüseyin Sabancı’nın akıl almaz yönetimi sonrasında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Sabancı, verdiği kararlar ile teknik heyet ve oyuncuları çıldırttı. Teknik Direktörümüz Bahri Kaya, Hüseyin Sabancı tarafından tribüne gönderilirken, 1.Lig’de son haftalara yaklaşılırken birileri tarafından düğmeye basıldı…

 

 

Boluspor ligin 29'ncu haftasında kendi evinde Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. İlk yarıda 1-0 önde kapatan kırmızı beyazlı ekibimiz maçın son 10 dakikasında yediği 2 golle yıkılırken, maça hakemin verdiği kararlar damgasını vurdu.

Boluspor, ligin 29'ncu haftasında zorlu Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Maça etkili ve baskın oyunuyla başlayan kırmızı beyazlı ekibimiz ilk 30 dakika da bir çok gol pozisyonuna girdi. Maçın 35'nci dakikasında sol kanattan Kenan Özer'in ceza sahasına gönderdiği topa Veysel Cihan topuğuyla muhteşem bir gol atarak Boluspor'u 1-0 öne geçirdi.

KIRMIZI KART VERDİ  2'nci yarıda maçın temposunun düşmesine rağmen Konyasporlu oyuncuların sert müdahaleleriyle oyunun tansiyonu bir anda yükseldi. Hakem Hüseyin Sabancı'nın verdiği kararlar Bolusporlu oyuncuları çileden çıkarttı. Maçın 79'ncu dakikasında Konyaspor, sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Recep'in kafa golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Konyaspor'un beraberliği yakalamasının ardından Ferhat Kiraz rakibine yaptığı hareket için maçın yan hakemine 'Hocam burada ne var. Buna neden faul çalıyorsun' deyince ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

BAHRİ KAYA TRİBÜNE  Hakem Hüseyin Sabancı'nın verdiği kararlara itiraz eden Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kenan Özer ve Ercüment arasında yaşanan pozisyonun ardından Boluspor'un aleyhinde karar verilince çileden çıktı. Maçın 4'ncü hakemi ve orta hakeme itiraz eden Bahri Kaya'yı hakem Hüseyin Sabancı tribüne gönderdi.

ARKA ARKAYA GOLLER GELDİ

Konyaspor maçın son bölümlerinde Boluspor kalesinde ataklarını sıklaştırdı. Sağ kanattan Gökhan Emreciksin'in yaptığı ortaya yükselen Veli Kızılkaya topu eliyle kesince hakem Hüseyin Sabancı penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Robek topu ağlara göndererek Konyaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Boluspor kendi sahasında 89'ncu dakikada yediği golle 2-1 mağlup olurken ligde 6'ncı sıradaki yerinde kaldı.

Maç sonunda hakem Hüseyin Sabancı'ya Boluspor cephesinin büyük tepkisi vardı.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    8 Nisan 2012 • 11:00
    TFF 1 nci ligte Türkiye'de sadece Konyaspor ve Kasımpaşaspor takımlarının varlığını kabul ediyor, diğerleri bu memleketin takımları değil. Bu oyunları Boluspor geçmiş senelerde de gördü, play off da Boluspor- Eskişehir maçını unutmadık. TFF kafasına koymuş Konyaspor'u süper lige çıkarmayı; kayırmalar ve küçük ayak oyunları benim memleketimde devamlı olur, şikeyi uzakta aramaya gerek yok. Keşke insanlarımızda bunları görebilse. Boluspor yönetimi; bu haksızlığı yarın unutur, ayrıca TFF den de Boluspor'un futbolcusuna, seyircisine, teknik direktörüne vb. ceza gelir, buna da seyirci kalır. Lig bitimine 5 hafta kala Boluspor'un önü kapatılmıştır, futbolcular ve teknik direktör de bu oyuna gelmiştir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.