VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Murat Çelik'ten bomba gibi bir yazı...

8 Nisan 2012

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, olaylı biten Boluspor Konyaspor maçı sonrasında Bolu ...

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, olaylı biten Boluspor Konyaspor maçı sonrasında Bolu milletvekillerine ağır yazı kaleme aldı. Çelik yazısında, “Neredesiniz eyyyyy vekiller…Bırakın artık boş önergeleri, o kadar yürekliyseniz çıkın Boluspor-Konyaspor maçında yaşananları meclis kürsüsünden haykırın. Ülke şike skandalıyla çalkalanıyor. Haydi madem o kadar Boluspor aşığısınız, yetkilileri göreve çağırın” dedi.

BOLUNUN ŞOVMEN VEKİLLERİ

Boluspor yıllardır Süper Lig mücadelesi veriyor. Her sezon birkaç maçta adeta kıyım yapılıyor. Eskişehirspor’la oynadığımız final maçından sonra pek karmaşık maçlara şahit olmadık. Ancak Konyaspor maçı bir Eskişehir finalinden farksızdı.

Sinir olduğum bir durum var. Bu tip maçlardan sonra bütün camia bir araya toplanıp “lobimiz mi var?” diyerek söylenip duruyoruz. Arkadaş el alem lobi sayesinde nerelere geldi. Biz 20 yıldır yerimizde sayıyoruz.

Hüseyin Sabancı’nın anasına avradına küfür etsen ne yazar. Kafasına su şişesi atsan ne yazar. Ya da adam gibi evire çevire dövsen ne olur? Zararı Boluspor görür. O yüzden hiç bu tip olaylara gerek yok. Bolu’nun ve Boluspor’un sıkıntısı vizyonsuz milletvekilleridir.

Şimdi AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile CHP Milletvekilimiz Tanju Özcan’a buradan sesleniyorum. Sayın vekiller siz ne iş yaparsınız? O meclise girdiğiniz günden beri Bolu’nun hangi sıkıntısını çözdünüz bir açıklayın.

Sizler meclise girdiğiniz günden bu yana şovmenlikten başka ne yaptınız? Biriniz çıktı Muharrem İnce’nin izinden gideceğim diye tüm Türkiye’nin hatta ülkenin sorunlarını çözmeye kalktı. Bolu’nun onca sorunu varken gidip başka illerin sorunlarıyla ilgilendiniz. Biriniz başbakanın arkasında otururken çektirdiği fotoğrafları basına dağıtıp “Hey Bolu görüyor musunuz? Ben başbakanın arkasında oturuyorum” diye poz verdi.

Yahu arkadaş, Fatih Sultan Mehmet’in doğum yıldönümünü kutlamak, hemşire günü kutlamak, aşçı günü kutlamak, berber günü kutlamak için mi milletvekili oldunuz? Her sabah mailimi açıyorum. “Ali Ercoşkun’un falanca günü kutlaması” diye bir mail. Şaka gibisiniz, güldürmeyin artık.

Sizin halkını temsil ettiğiniz şehrin takımı Boluspor, lime lime doğranıyor. Emekleri çalınıyor. Tam şampiyonluğa doğru gidiyoruz derken tekere çomak sokuluyor. Neredesiniz eyyyyy vekiller…Bırakın artık boş önergeleri, o kadar yürekliyseniz çıkın Boluspor-Konyaspor maçında yaşananları meclis kürsüsünden haykırın. Ülke şike skandalıyla çalkalanıyor. Haydi madem o kadar Boluspor aşığısınız, yetkilileri göreve çağırın. Bıraksınlar Süper Ligi, TFF 1.Lig’de dönen oyunları araştırsınlar.

Sayın Tanju Özcan, Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü…Bekliyoruz bakalım. O meclis kürsüsünden Boluspor için ne diyeceksiniz. Gerçi bir ışıklandırma için aylarca bekledik. Daha çok bekleriz. Siz ülkeyi kurtarın, Bolu’yu boşverin…

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    7 Nisan 2012 • 11:00
    HEY MURAT ÇELİK SUS...senin vekillerden biri gezi turnasına cıktı..cokta şeyine boluspor yada bolunun sorunu..adam geziyor yaşıyor..bizde şakşakcılar olduktan sonra onlar daha cok ileri gelen adam olur dünyayı gezerler.bizde arkalarından bakarız..bize derler bolu için millet için gittik derler..içlerindende kerizlerin sayesine geziyoz be derler....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.