VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emniyet Müdürü Durmuşlar Vali Özçimen'i ziyaret etti

10 Nisan 2012

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve beraberindekiler, Polis Teşkilatı’nın 167’nci Yıldönümü nedeniyle Bolu Valisi ...

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve beraberindekiler, Polis Teşkilatı’nın 167’nci Yıldönümü nedeniyle Bolu Valisi İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret ettiler.

Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 167. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, polis teşkilatının geldiği noktanın göğüs kabartan bir nokta olduğunu ve daha da iyi olması gerektiğini belirtti. İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ziyarete, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte geldi. Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri hakkında Vali Özçimen’e bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Durmuşlar, “Biz Polis Teşkilatı olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin emrinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emniyet teşkilatımızın bugünlere gelmesinde siz idarecilerimizin ve vatandaşlarımızın da büyük destekleri oldu. Sizin desteklerinizle emniyet ve asayiş olarak daha iyi yere varacağız. Gerek günlük yaşantı, gerek kamu düzeni ve gerekse trafik olarak her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Polis teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Özçimen, Polis Teşkilatının çok büyük ilerlemeler kaydettiğini dile getirdi. Polislerin tüm dünyada saygı uyandıran ve örnek alınan bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Vali Özçimen, “Emniyet Teşkilatı olarak çok yol kat ettik. Bu gelişim, geçmiş mensuplarınızın ve şimdikilerin fedakarca çalışmaları sayesinde olmuştur. Polislerimiz başarılı oldukça vatandaşlarımızın huzuru ve güveni de artıyor. Son yıllarda özellikle teknolojik gelişmeler sayesinde suçluların tespit edilerek yakalanmaya başlanmasından sonra teşkilat büyük bir sıçrama yaptı. Emniyet Teşkilatının geldiği nokta göğüs kabartan bir nokta. Daha da iyi olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.