VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Minik ellerin topladıkları kapaklar başkalarına hayat oldu

10 Nisan 2012

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye kazandırmak amacıyla başlatılan ...

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye kazandırmak amacıyla başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına okulların desteği sürüyor.

Proje kapsamında Gazipaşa İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin topladığı binlerce kapak, Okul Müdürü Mehmet Cahit Görken ve kampanyaya gönüllü olarak destek veren öğrenciler tarafından Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile görevli personele teslim edildi. Topladıkları kapakları belediye yetkililerine teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Cahit Görken, “Bolu Belediyesi’nin engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak için başlatmış olduğu mavi kapak kampanyasına desteklerimiz bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada artarak devam edecektir “dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da kampanyaya destek veren kurum ve kuruluşları kutlayarak, bu katkılarla engellilerin önündeki engelleri hep birlikte kaldıracaklarını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.