VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çimento Fabrikası alev alev...

10 Nisan 2012

Bolu Çimento Fabrikası’nın katı atık deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında depo alev alev ...

Bolu Çimento Fabrikası’nın katı atık deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında depo alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine sevk edildi.

Cimento fabrikasında büyük yangın ile ozgurbolugazetesi

Yangın saat 18:30 sıralarında Çaydurt mevkiinde bulunan Bolu Çimento Fabrikası’nın katı atıp deposunda meydana geldi. İşçilerin çalışma yaptığı sırada katı atık deposundan bilinmeyen bir nedenden dolayı alevler yükselmeye başladı. Alevleri gören işçiler hemen yönetime haber verdi. Bunun üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve fabrikanın itfaiyeleri alevlere müdahale etti. Ancak kimyasal maddelerin bulunduğu depoda alevler kısa sürede her yanı sardı. Alevlerin gökyüzüne yükseldiği yangına 13 itfaiye aracı müdahale etti. İtfaiye ekipleri deponun etrafını sararak her bölgeden söndürme çalışması yaptı. Ancak alevler bir türlü dinmedi. Simsiyah dumanlar gökyüzüne yükselince yangın çevre köylerden bile görüldü.

 Yangının yaşandığı fabrikaya zehirlenme ihtimaline karşı çok sayıda ambulans sevk edildi. Yangın sonrası katı atık deposundan akan kimyasal atıkları çevrede bulunan köy yollarına kadar indi. Fabrikadan çıkan işçiler montlarıyla ağızlarını kapatıp kokudan korunmaya çalıştılar. İtfaiye ekipleri fabrika içerisinde söndürme çalışması yaparken, jandarma ekipleri de fabrikanın giriş kapısında bekleyerek kimseyi içeriye almadı. Çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, alevler saat 19:00 itibariyle hala kontrol altına alınamadı. 

4 yorum yapılmış
  • bolu
    9 Nisan 2012 • 11:00
    yettin gari çimento,senelerdir zehirliyorsun orda oturanları,bi defol giittt
  • tunahan
    9 Nisan 2012 • 11:00
    Çok mu büyük yangın editör bilgi verebilir misin .
  • köylü
    10 Nisan 2012 • 11:00
    kavakların olduğu yol kenarı cok miktarda atık suyuyla karışık aktı. ÇİMENTO FABRİKASI YETKİLİLER ne yaptı üzerini toprakla kapattı,sorun çözüldü ALLAH belanızı versin !!!!!!! hakkımızı nerde vereceksiiniz...
  • bolulu
    11 Nisan 2012 • 11:00
    bolu nickli arkadaş orada çalışan o kadar adamın maaşını sen mi vericeksin defol git diyosun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.