VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Olmayınca olmuyor.Teşekkürler aslan yürekli çocuklar...

13 Nisan 2012

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında maçın son dakikalarında yediği tek golle kupaya veda ...

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında maçın son dakikalarında yediği tek golle kupaya veda etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz ortaya koyduğu güzel oyun ve mücadelesiyle alkışı hak etti.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kardemir D.Ç. Karabükspor'la karşılaşan Bolusporumuz, maça etkili başlayamadı. Sağlı sollu gelen Karabükspor akınlarını önlemeyi başaran ekibimiz ilk yarıyı golsüz berabere bitirmeyi başardı.

YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK…

Maçın ikinci yarısında direnci ve özgüveni artmış bir şekilde sahaya çıkan kırmızı beyazlılar ilk yarının aksine Karabükspor'u kalesine kapattı. Kenan ve Veysel'le yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen ekibimiz bir türlü aradığı golü bulamadı. Cemil, maçın 76'ncı dakikasında sol kanattan gelen Karabükspor akınını kesmek isterken rakibini yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Cernat kötü bir vuruş yapınca Atacan penaltıyı çıkartmakta zorlanmadı. Maçın son bölümlerinde Karabükspor'lu oyuncunun sağ kanattan yaptığı etkili ortaya bir anlık defans hatasıyla düzgün bir vuruş yapan İlhan Parlak maçın 86'ncı dakikasında Boluspor'u kupadan eleyen golü attı.

Kırmızı beyazlılar Karabükspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada ortaya koyduğu güzel oyun ile lig için güzel sinyaller verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.