VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kim yaptıysa Allah'ından bulsun..

13 Nisan 2012

Boluspor - Karabükspor karşılaşması için Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen Belediye otobüslerinin camları kırıldı. Ankara’ya yola ...

Boluspor - Karabükspor karşılaşması için Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen Belediye otobüslerinin camları kırıldı.

Ankara’ya yola çıkan taraftar gurubunu taşıyan otobüsler mola verdiği esnada kendini bilmez taraftarlar tarafından otobüslerin camları kırıldı. Bolu Belediyesine ait 3 otobüs’te maddi hasar meydana gelirken, otobüs şoförleri de taraftarlara müdahale etmekte güçlük çekti.

Boluspor'un ve taraftarın her zaman yanında olan Bolu Belediyesinin otobüslerinin camlarının kendini bilmez kişilerce kırılması belediyeyide oldukça üzdü.   

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    12 Nisan 2012 • 11:00
    HANİ KANUN CIKMIŞTI NERDE FUTBOL MAGANDALARINA MAÇ YASAĞI PARA HAPİS CEZASI VARDI NE OLDU...DAHA BJK MAÇINI KARIŞTIRANLARA BİLE BİRŞEY OLMADI GÖZ ALTINA ALINANLAR HER MAÇTA BİR MAGANDALIĞI OLDUĞU ORTAYA CIKTI NE OLDU ELDE VAR SIFIR...KANUN VE POLİS YALNIZCA BOLUDA SÖKÜYOR.EMNİYET BAŞKA İLLERDE KIMILDAYAMIYOR BİLE...
  • Taraftar
    12 Nisan 2012 • 11:00
    Admin deplasman otobüsü bu ilk defamı görüyosunuz!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.