VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“Sıralamadaki yerimizi koruduğumuz için mutluyuz"

15 Nisan 2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya maç sonunda, “Sıralamadaki yerimizi koruduğumu için mutluyuz. Bu maçı sakatsız ...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya maç sonunda, “Sıralamadaki yerimizi koruduğumu için mutluyuz. Bu maçı sakatsız atlattığımız için sevinçliyiz ama iki tane önemli oyuncumuzdan yoksun Denizlispor maçı oynayacağız. Bu anlamda da üzgünüz” diye konuştu.   

Sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncularını kutladığını ifade eden Bahri Kaya, “Müsabaka öncesi maçın çok zor geçeceği belliydi. Kartalspor cephesindeki bir iki kadro dışı gerçekten sanki kendileri açısından ligin bitmiş olduğunu işaret veren demeçleri bugün sahada herkesin gördüğü farklıydı. İnanılmaz müthiş bir mücadele oldu. Kartalspor maçı kazanmak adına maça çok direndi. Maçın başında bir gol bulduk ve daha sonra farkı artırabileceğimiz pozisyonlar da bulduk ama maalesef soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gittik” dedi.  

“KUPA YORGUNLUĞU ÇIKTI”

Bahri Kaya, “Berabere kaldık 2 puan kaybettik. Fakat sıralamadaki yerimizi koruyoruz. Bu anlamda bu günü Boluspor adına karlı sayabiliriz. 15 gündür yaklaşık 3 lig maçı 1 kupa maçı gerçekten kolay bir şey değildi. Bu sıkışık trafiği atlattık. İlerleyen günlerin bizi adımıza daha iyi olacağını ümit ediyorum ve bu günkü mücadelede sahada yer alan bütün futbolcu arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum. İnanılmaz bir mücadele verdiler. Kazanamadığımız için üzgünüz. Buna rağmen sıralamadaki yerimizi koruduk. Bu yönden bakarsak sevinçliyiz. Bu maçı sakatsız atlattığımız için sevinçliyiz. Ama iki tane önemli oyuncumuzdan yoksun Denizlispor maçı oynayacağız. Bu anlamda da üzgünüz” diye konuştu. 

Kazanılan 1 puanın mimarlarının başında gelen tecrübeli eldiven Atacan Öztür “Hafta içi zor bir karşılaşma oynadık ve 2 gün aradan sonra zorlu Kartalspor maçına çıktı. Bizim adımıza zor geçeceğini biliyorduk. Golü bulduk ama skoru koruyamadık. Ligde yerimizi korduk. Önümüzde 4 maçımız kaldı. İnşallah dörtte dört yaprak play-off’lara kalmayı hedefliyoruz. Önümzüdeki maçlara bakacağız” dedi. 

Kupa maçında çalışkanlığıyla ve mücadelesiyle büyük alkış alan Kenan Özer ise “Buraya 3 puan için gelmiştik. Öne de geçtik ama skoru koruyamadık. Hafta içi zorlu bir karşılaşma oynadık ve ikinci yarıda Kartalspor kaşrısında etkili olamadık. Kupa maçının yorgunluğunu hissettik. 2 puan kaybettik ama önümüzde 4 maç daha var. O maçları kazanarak play-off’lardan süper lige çıkmayız hedefliyoruz” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    15 Nisan 2012 • 11:00
    Onur Bektaş; takımı yakan, belki de bu maçta (2) puanımıza sebep olan futbolcu olmuştur. Şayet Teknik Direktörümüz Bolu-Konya maçının son 12 dakikasında bir hava topunda rakip takımın futbolcusuna dirsek atmasının sebebini Onur Beştaş'a sorabilseydi, bu hafta takım 10 kişi kalmazdı. Konya ve kartal maçlarını 10 kişi ile bitirdik. Teknik Direktör önce futbolcuları stresten-hırçınlıktan-hakemle didişmekten kurtarmalıdır. Geçen sene de gereksiz kart gören futbolcularımıza ceza vermedik.Sonuç?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.