VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İzzet Baysal Şükran Günleri Festivali programı

7 Mayıs 2012

Her yıl 11-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İzzet Baysal Şükran Günleri Kültür, Sanat ve Turizm ...

Her yıl 11-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İzzet Baysal Şükran Günleri Kültür, Sanat ve Turizm Festivali programı belli oldu. 10 Mayıs Perşembe akşamı Yıldırım Beyazıt Camiinde akşam namazına müteakip okutulacak mevlid-i şerif ile başlayacak etkinlikler Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de devam edecek.

İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri 11 Mayıs Cuma günü saat 09.30’daki açılış töreni ile başlayacak. Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nün İzzet Baysal Anıtı’na çelenklerinin sunumunun ardından, protokol konuşmaları yapılacak ve Anıt Özel Defteri imzalanacak. İzzet Baysal'a Saygı ve Şükran Yürüyüşü saat 10.00’da başlayacak. İzzet Baysal Caddesi boyunca Anıt Park’a kadar devam edecek yürüyüş sonunda, Ortaöğretim Okulları Ders Ürünleri Sergisi’nin açılışı gerçekleştirilecek. Saat 11.30’da Kardelen Sineması’nda ‘Hayırseverlik ve iyi insan’ temalı konferans sunulacak. Konferansın konuşmacısı ise Eski Vali Gökhan Aydıner. Etkinlikler kapsamında saat 15.00’da AİBÜ Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda ‘Bilime Dokunan Küçük Eller Proje Yarışması’ gerçekleşecek. Hemen ardından Mimarlık Bölümünde üretilen proje ve maketlerin sergisi gezilecek. AİBÜ Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda AİBÜ Eğitim Fakültesi Resim-iş Eğitim Ana Bilim Dalı Öğretim elemanlarının karma resim sergisi de saat 16.30’da açılacak. AİBÜ Mavi Salon’da ise saat 17.00’da Mimarlar Odası tarafından organize edilen ve Mimar Cengiz Bektaş’ın konuşmacı olacağı söyleşi programı sunulacak. Saat 20.00’da Bordo Salon’da Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin ‘Zorba Bale Gösterisi’ ile ilk gün etkinlikleri sona erecek.

Etkinliklerin ikinci günü 12 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da ‘Bolu’nun Farklı Renkleri’ karma resim sergisinin açılışı ile başlayacak. Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ndeki sergiyi hafta boyunca gezilebilecek. Hükümet Meydanı’nda AİBÜ Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğunun gösterilerinin ardından Çömlekçi Ustası Osman Menteş ile Seramik Bölümü Öğrencilerinin Torna Gösterisi sergilenecek. Daha sonra Hükümet Meydanında bulunan stantlar gezilecek. Saat 12.30’da protokol yukarı çarşı esnafını ziyaret edecek. Emine-Mehmet Baysal Spor Salonu açılışı da saat 14.00’da gerçekleşecek. 19.30’da da Görsel Sanatlar Derneği’nin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün sergi salonundaki karma resim sergisi açılacak.

Saat 20.00’da Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Topluluğu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda konser verecek.

Etkinlikler Pazar günü sona erecek. 13 Mayıs Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Orta Öğretim Okulları Münazara Yarışması yapılacak. Yarışma saat 10.00’da başlayacak. Saat 14.00’da İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle sahibini bulacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından AİBÜ Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenecek yüzme şenliği de saat 15.00’da başlayacak. Etkinlikler, saat 20.00’da AİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon’daki AİBÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitim Anabilim Dalı Çok Sesli Korosunun konseri ile sona erecek.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    yavaş yavaş kaldırıyorlar..önceden cadde kapanır.konser olurdu.şimdi hiç bire şey yok zamanla i.baysal ve atatürk maziye gömülecek..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.