VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İyi araçla daha iyi hizmet için, filoya 17 araç daha

16 Mayıs 2012

İl Özel İdaresi araç parkına kazandırılan 17 yeni aracın hizmet töreni, Vali İbrahim Özçimen’in katılımı ...

İl Özel İdaresi araç parkına kazandırılan 17 yeni aracın hizmet töreni, Vali İbrahim Özçimen’in katılımı ile yapıldı. Araçların hizmet töreni iş sezonunun açıldığı gün yapılırken, törende konuşan Vali Özçimen, araçların kazasız, belasız bir şekilde çalışması temennisinde bulundu.

  İl Özel İdaresi araç parkına kazandırılan 9 kamyon, 5 darkova ve 3 kırıcı aracın hizmete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Vali İbrahim Özçimen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve Özel İdare çalışanları katıldı.

Düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, İller Bankası’ndan kredi ile alınan araçlar hakkında genel bilgiler verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu da yaptığı konuşmada 3yıldan beri araç parklarını büyüttüklerini ifade ederek, “Yeni iş sezonumuzda yeni araçlarımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Vali Özçimen ise yaptığı konuşmada, vatandaşların hizmetine yeni araçlar kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Çalışma usulü nedeniyle en çok vatandaş ile muhatabın Özel İdare çalışanları olduğunu ifade eden Vali Özçimen, “İşçi arkadaşlarımız, eski araçlar ile zorluklar yaşıyorlardı. Vatandaş ile de bire bir muhatap oldukları için sıkıntının ilk bölümünün onlar çekiyorlardı. Ama artık yeni araçlar ile birlikte bir mağduriyetimiz kalmadı. Bu araçlarımızla daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Programda daha sonra ise sembolik bir şekilde kurdele kesilirken, dualar ve kesilen kurban eşliğinde  yeni araçlar hizmete başladı.

Programda ayrıca Vali Özçimen bir araca binerek Özel İdare şantiyesinde bir tur attı ve daha sonra araçlar Türk Bayrakları donatılarak ve çalınan kornalar eşliğinde görev yerlerine Vali Özçimen tarafından uğurlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.