VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da film gibi kaza...

1 Haziran 2012

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen otomobilden sağ çıkan iki genç, ehliyetsiz oldukları için ...

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen otomobilden sağ çıkan iki genç, ehliyetsiz oldukları için ormana kaçtı. Jandarma ekipleri şahısları tüm aramalara rağmen bulamadı.

Filmleri aratmayacak kaza D-100 Karayolu’nun Yumrukaya mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine seyreden ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 54 NL 077 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak karşı şeride geçti. Elektrik direğine çarpan otomobil adeta ikiye bölünürken, araçta bulunan iki genç sağ çıktıkları otomobili kaza yerinde bırakıp Yumrukaya Köyü içine doğru kaçmaya başladı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bu dakikadan sonra filmleri aratmayacak olaylar yaşandı.

İkiye bölünen otomobildeki iki şahsın 18 yaşından küçük oldukları ve ehliyetsiz araç kullandıkları öğrenilirken, jandarma ekipleri korkarak olay yerinden kaçan gençleri aramaya başladı. Önce çevredeki vatandaşlardan bilgi toplamaya çalışan jandarma ekipleri, daha sonra ilginç bir tesadüfle karşılaştı. Kemal Çillioğlu (28) isimli şahıs, kaza yapan otomobildekilerden birinin kardeşi olduğunu ve kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Ancak çevredeki vatandaşlar aracı kendisinin kullandığını söyleyen şahsın otomobilde olmadığını söyleyince jandarma ekipleri Kemal Çillioğlu’nu ‘yalan beyan’dan gözaltına aldı.

Ekip aracıyla Yumrukaya Köyü içine giren jandarma ekipleri saatlerce gençleri aradı. Çevrede her gördükleri kadınlar ve çocuklara iki şahsı soran jandarma ekipleri bir türlü gençlere ulaşamadı. Otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, jandarma her yerde kaza yapan gençleri arıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.