VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Amerika'dan gelin alıyor!

5 Haziran 2012

Amerikan Letter Day Saints (LDS) Hayır Kurumu, Bolu’da vatandaşlara engelli sandalye kullanımı için eğitim verdi.

Amerikan Letter Day Saints (LDS) Hayır Kurumu, Bolu’da vatandaşlara engelli sandalye kullanımı için eğitim verdi. Ancak eğitimden çok Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Amerikalı güzel eğitimci Heather arasındaki diyalog güne damgasını vurdu.

Yaklaşık 18 aydan bu yana İstanbul’da yaşayan ve engelli vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan LDS Hayır Kurumu üyesi Amerikalı hayırseverler Bolu’ya geldi. Bolu Belediyesi Yeni Nikah Salonu’nda tekerlekli sandalye kullanımı için eğitim verildi. Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, LDS firması başkanlarından Anita ve Stewe çiftinin yanı sıra yabancı eğitmenler ve vatandaşlar katıldı. Amerikan Letter Day Saint Hayır Kurumu’nun engelli sandalyesi eğitim oldukça dikkat çekiciydi. Eğitmenler, ders için tekerlekli sandalyeleri tören alanına sıraladı. Eğitim alacak isimler de sandalyelere oturtuldu. Bu sayede hem tekerlekli sandalyeyi daha yakından tanıyan engelli yakınları hem de daha net bilgiler aldı.

KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU

Eğitime katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Amerikalı eğitmen kız Heather arasında ilginç diyalog yaşandı. Sarı saçları ve yeşil gözleriyle Başkan Yılmaz’ın beğenisi kazanan Heather, belediye başkanından ilginç bir teklif aldı. Başkan Yılmaz, “Eğitmenimiz sanırım daha burada kalacak. Benim bir oğlum var. Kendisine iletir misiniz?” dedi. Amerikalı Heather, başkanın bu sözü üzerine kahkahalara boğuldu. Çevredekiler de ikili arasındaki gülüşmelere alkışla destek verdi. Eğitime katılan vatandaşlar, “Başkan Amerika’dan gelin alacak” diye espri yaptılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.