VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da Serhat Güller dönemi...

9 Haziran 2012

Üç yıldan bu yana Süper Lig heyecanını yitiren Boluspor, Serhat Güller’i yeniden takımın başına geçirdi.

Üç yıldan bu yana Süper Lig heyecanını yitiren Boluspor, Serhat Güller’i yeniden takımın başına geçirdi. Güller’in ilk sözü, “İnşallah o yarım bıraktığımız işi bu yıl tamamlarız” oldu.

  Başkanlığa Abdullah Abat’ın seçilmesinden sonra transfer çalışmalarına başlayan Boluspor, aradığı teknik adamı buldu. Transfer komitesi, uzun süren görüşmeler sonucu Teknik Direktör Serhat Güller’le anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın yanı sıra yaklaşık 20 yönetici ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Abdullah Abat, “Göreve geldikten sonra teknik adam sıkıntısını çözmemiz gerekiyordu. Bugün yeni teknik direktörümüzle anlaştık. Serhat hocamı camiamız zaten tanıyor. İnşallah bizim için yeni sezonda hayırlı olacak” dedi. Herkes beni biliyor” Üç yıl önce Boluspor’da görev yapan ve kırmızı beyazlı camiaya iki senede bir final bir de yarı final heyecanı yaşatan Serhat Güller, “Öncelikle beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Camiamızı yakından tanıyorum. Herkes de beni tanıyor. Bilindiği gibi daha önceden Süper Ligin kapısında döndük. İnşallah bu sene o yarım kalan işi tamamlarız” şeklinde konuştu.   İki kez play-off yaşattı Teknik Direktör Serhat Güller, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Boluspor’u çalıştırmıştı. İlk yılında play-off’larda finale kalarak Eskişehirspor’a kaybeden Boluspor, Süper Ligin kapısından dönmüş, ikinci sezonda ise yarı finalde Karşıyaka’ya penaltılarla yenilerek elenmişti. Güller, iki başarılı sezonun ardından üç yıllık plan yapılmasına rağmen görevinden ayrılmıştı. O dönem, Güller’in takımdan ayrılış sebebi olarak taraftarın kendisini istemediği öne sürülmüştü.   Teknik Direktör Serhat Güller ve Başkan Abdullah Abat, konuşmaların ardından 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
2 yorum yapılmış
  • HALİT CANBAZ
    8 Haziran 2012 • 11:00
    BU ADAM DENİZLİ MERSİNDE BAŞARISIZ OLDU.KÖRFEZİ YARI YOLDA BIRAKTI GİTTİ.BUNUN GELMESİ DEMEK ABAT BAŞKAN YARDIMCISI DEMEK ÇARIKÇI BAŞKAN DEMEKTİR.YANİ BOLUSPOR KLÜBÜNÜN GİZLİ BAŞKANI ÇARIKÇIDIR.ABAT VASITASIYLA BECİKOĞLU BYPAS EDİLMİŞTİR.ÇARIKÇI SİSTEMİ DEVAM EDECEK.BİRKAÇ ŞEY DIŞINDA AYNI TAS AYNI HAMAM OLACAKTIR.TARAFTARDA UMUDUM DAĞLARIN ARDINDA KALDI DİYECEKTİR.BU ADAMDAN BEN PLAYOFDA ŞAMPİYONLUKDA BEKLEMİYORUM.ÇARIKÇI BUNU GETİRTİYOR.ÇÜNKÜ SENE SONU İSTEMEDİĞİ TOPÇU OLURSA RAHATÇA GÖNDEREBİLMEK İÇİN O İŞE HER HOCA YANAŞMAZ.SERHAT GÜLLERDE KÖRFEZDE KLÜP BAŞKANINDAN OYUNCU GÖNDERMESİNİ İSTEMİŞ SON HAFTALAR OYUNCU GÖNDERME OLMAZ DEYİNCE İSTİFA ETMİŞ.GALİBA BİRİDE ONUR TÜRK ADAM ŞİMDİ 25000E BUCAYA GİDİYOR.
  • ysf
    8 Haziran 2012 • 11:00
    BOLUNUN CANI KANI MUHARREM HOCA VEYA ALİ HOCA.GÜLLERDEN DAHA BAŞARILI OLUR.ÇALIŞTIĞI DÖNEM ÇOKMU BAŞARILI OLDU BIRAKIN BU TAKKİYECİLERİ YA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.