VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Bolu'ya geldi...

20 Haziran 2012

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Mithat Yenigün, Bolu’da engelli sporculara hediye dağıtım törenine katıldı.   Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ...

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Mithat Yenigün, Bolu’da engelli sporculara hediye dağıtım törenine katıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından engelli sporculara hediye dağıtım töreni düzenlendi. Karaçayır'da bulunan Murat Canbaş Cimnastik Salonu’nda düzenlenen törene Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Fenerbahçe Dernekleri Sorumlu Müdürü Murat Boyraz, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen’in yanı sıra okçuluk sporcuları ve aileleri katıldı. Engelli sporcular için düzenlenen ödül töreninde konuşan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, "Bizler her zaman yardıma koşan sivil toplum örgütü olduk. Fenerbahçeliler olarak yepyeni projelerle insanların karşısına çıktık. Burada Asbaşkanımıza söz veriyoruz. Bolu’da daha güzel çalışmalar olacak" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, 145 dernekleri olduğuna dikkat çekerek, "Bizler Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tanıtırken Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğumuzu söylüyoruz. Bunu da lafta bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim toplam 145 derneğimiz var. Bu derneklerin 25’i yurtdışında olmak üzere faaliyet gösteriyor. Amacımız yardıma muhtaç olan insanlara destek olmak. Türkiye genelinde bugüne kadar 15 bin kişiye çeşitli eşya yardımlarından bulunduk. Bu bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Törenin Murat Canbaş Spor Salonu'nda düzenlenmesinin de kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Mithat Yenigün, "Neden bu salonu seçtik. Onu da açıklayayım. Bundan tam 23 yıl önce bu salonu biz yapmıştık. Müteahhit olduğumuz için, o dönemin Valisi Gökhan Aydıner, ne kadar çabuk biterse o kadar iyi olacağını söyledi. Biz de İtalyan teknolojisi kullanarak bu salonu 6 ayda bitirmiştik. Tabiî ki o zaman küçük bir cimnastikçi olan Suat Çelen ise şimdi burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olmuş. Spor hayatındaki gibi bürokraside de başarılı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Mithat Yenigün’e konuşmasının ardından Bolu Valisi İbrahim Özçimen tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra Bolu Polisgücüspor’un 21 okçuluk sporcusu başta olmak üzere toplam 41 sporcuya ayakkabı, tişört ve eşofman gibi çeşitli hediyeler verildi. Tören hediye takdiminin ardından sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.