VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun rakiplerine fark attı...

29 Haziran 2012

Bu yıl beşincisi düzenlenen Meclis Oyunları Müsabakalarında Milletvekilimiz Ali Ercoşkun ilimizi başarıyla temsil etti. Hatta ...

Bu yıl beşincisi düzenlenen Meclis Oyunları Müsabakalarında Milletvekilimiz Ali Ercoşkun ilimizi başarıyla temsil etti. Hatta Ercoşkun bu başarısıyla ulusal kanalların ana haber bültenlerinde bile yer aldı.

TBMM’de 5 yıldır düzenlenen Meclis Oyunları Müsabakalarına ilimiz milletvekili Ali Ercoşkun’da katıldı. Bilardo dalında ilimizi temsil eden Ali Ercoşkun 4 milletvekilinin katıldığı bilardo müsabakasında rakiplerini alt ederek birincilik ödülünü aldı.

Ulusal medya kanallarının oldukça rağbet gösterdiği bilardo müsabakası  ana haber bültenlerinde yer alırken Ercoşkun bu başarısı ile Boluluların göğsünü kabarttı.

Bolu Gazetesi muhabirinin telefonla ulaştığı AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a neden bu müsabakalara katılmadıklarını sorduk. Her iki milletvekili de bu sorumuza “daha önemli işlerimiz vardı” şeklinde yanıt verdiler.

Kaynak: Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.