VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediye Başkanları'ndan tam destek...

10 Temmuz 2012

Bolu'da bir araya gelen ilçe ve belde belediye başkanları, geçtiğimiz hafta sonu işadamı Yılmaz Becikoğlu ...

Bolu'da bir araya gelen ilçe ve belde belediye başkanları, geçtiğimiz hafta sonu işadamı Yılmaz Becikoğlu ile tatsız bir olay yaşayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek destek verdiler.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Göynük Belediye Başkan Vekili Rahmi Konuk, Dördivan Belediye Başkanı Sefer Akman, Kıbrıscık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Yeniçağ Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, Gökçesu Belde Belediye Başkanı Vahit Aydın, Pazarköy Belde Belediye Başkanı Ramazan Albaş, Taşkesti Belde Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Yaşanan tatsız olayı şiddetle kınadıklarını belirten ilçe belediye başkanları, Alaaddin Yılmaz'ın yanında olduklarını belirttiler.

“KİMSE BOLU’NUN HUZURUNU BOZAMAZ”

Belediye Başkanları adına bir açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, “Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, katıldığı bir düğün merasiminde, Yılmaz Becikoğlu tarafından saldırıda bulunulduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Bizler, Bolu'nun İlçeleri ve Beldelerinde görev yapan ve farklı siyasi partilere mensup Belediye Başkanları olarak, bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Demokrasinin en temel özelliği olan, halkın oyları ile işbaşına gelen Belediye Başkanlarının, şiddet ve kaba kuvvetle engellenmek istenmesini kabul etmiyoruz. Tüm dünyada ve ülkemizde, demokratikleşme – sivilleşme ve yerelleşme adına önemli gelişmelerin yaşandığı 21. Yüzyılda, bu tür olayların yaşanmasını esefle karşılıyoruz. Hayatlarının en mutlu gününde, büyük bir üzüntü yaşamak zorunda kalan gelin hanım ve damat bey ile değerli ailelerinin ve o salondaki seçkin misafirlerin üzüntülerini paylaşıyoruz. Şahsi menfaatler uğruna, Bolu'nun seçilmiş Belediye Başkanına yapılan saldırıyı; Bolu halkına, tüm Belediye Başkanlarına ve Demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak kabul ediyoruz. İlçeleri ve Beldeleri ile bir bütün olan Bolu'muzun huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Halktan aldığı yetki ile halkına hizmet etmekten başka hiçbir gayesi olmayan Belediye Başkanları olarak; hukuk dışı hiçbir güç ve zihniyetin, halkımıza hizmet etmemize engel olamayacağını ilan ediyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.