VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediyede asfalt çalışması tam gaz devam ediyor

17 Temmuz 2012

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Yeni ...

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yeni yılbaşından bu yana şehrin bütün mahallelerini kazarak altyapı çalışması başlatan Bolu Belediyesi, içme suyu, yağmur suyu şebeke hatlarını yenileyerek altyapı çalışmalarını tamamladı. Kentin hemen hemen bütün bölgesindeki kazı alanlarını kapatan ekipler, şimdi de üstyapı çalışmasına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarda asfaltlama yapmaya başladı. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin, “Geçtiğimiz günlerde Necdet Gören Caddesi’nde başlatmış olduğumuz asfaltlama çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Caddedeki çalışmalarımızı bir iki gün içinde tamamlayıp Çömlekçiler Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Diğer taraftan da şehrin muhtelif yerlerinde üç ekip halinde yama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Gölyüzü, İhsaniye ve Kültür mahallelerinde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartlarının iyi gitmesi halinde bu yılsonuna kadar şehir daha da toparlanmış olacak” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.