VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özçimen'in tayinimi çıkıyor?

20 Temmuz 2012

İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan valiler kararnamesinin taslağına son şekli verildi. İçişleri Bakanı Şahin’in bugün ya da ...

İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan valiler kararnamesinin taslağına son şekli verildi. İçişleri Bakanı Şahin’in bugün ya da yarın taslağı Başbakan’ın değerlendirmesine sunacağı bildirildi. Bu 30 isim içinde Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in olup olmadığı bilinmiyor.

İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan valiler kararnamesinin taslağına son şekli verildi. İçişleri Bakanı Şahin’in bugün ya da yarın taslağı Başbakan’ın değerlendirmesine sunacağı bildirildi.

Doğu’daki görev yapan bazı valilerin batıya batıdaki bazı valilerin ise doğuya kaydırılması planlanan karaname taslağında büyükşehirlerden sadece Ankara’nın yer aldığı öğrenildi. 28 Şubat döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü yapan Ankara Valisi Alaaddin Yüksel merkeze çekilirken, Adana Valili Hüseyin Avni Coş’un Ankara’ya atanması öngörüldü. 30’a yakın ismin yer alması beklenen kararname taslağına giren son isim Muğla Valisi Fatih Şahin oldu.

Gül’e sunulacak

Son anda bir değişiklik olmadığı takdirde özellikle Güneydoğu’da Diyarbakır ve Şırnak valilerinin yerinde kalacağı öğrenildi. Adana’ya Van Valisi Münir Karaloğlu ya da Düzce Valisi Vasip Şahin’in getirilmesinin planlandığı öğrenildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onay vermesinin ardından resmi hale getirilecek valiler kararnamesi, Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldıktan sonra son onay için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulacak. Özçimen'in durumu belirsiz Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in ise bu yer değiştireceği belirtilen valilerin içinde olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı. Son günlerde konuşulmasına rağmen henüz netlik kazanmayan bu kararnamenin bir kaç gün içinde belli olması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.