VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ TORNAVİDA İLE ÖLDÜRÜLDÜ

16 Ağustos 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Sabahattin Öztürk (52) teravih namazına giderken ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Sabahattin Öztürk (52) teravih namazına giderken aracında Arif Türkmen isimli bir şahıs tarafından tornavida ile öldürüldü. 

  

Edinilen bilgiye göre, evinde iftar verdikten sonra kendine ait otomobille teravih namazına giden Sabahattin Öztürk, Sağlık Mahallesi Muhtarlığı’nın hemen önünde aracına yaklaşan Arif Türkmen isimli bir şahıs sol kolunun altından tornavida soktu. Bir anda ne olduğunu anlayamayan CHP’li İl Genel Meclis Üyesi’ne ilk yardımı yoldan geçen 4 kişi yaptı. Acı içinde kalan Öztürk’e olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan il genel meclis üyesi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İŞTE OLAYIN NEDENİ

İddiaya göre, Sabahattin Öztürk, katil zanlısı olan Arif Türkmen ve ailesine işsiz olduğu için yardım ediyordu. Öztürk, kahvehanede gördüğü katil zanlısına kahvehanede vakit geçireceğine çalışması yönünde telkinlerde bulunduğu, şahsın ise buna karşılık Öztürk'le tartıştığı ve tartışmanın büyümesi sonucu yumruklaştıkları öğrenildi. Bu tartışmanın ardından kahvehaneden ayrılan Sabahattin Öztürk'ü aracına bininceye kadar takip eden Arif Türkmen tornavidayı Öztürk'e sokup çıkardıktan sonra oradan kaçtığı öğrenildi. Polis tarafından evinde yakalanan Arif Türkmen cinayeti itiraf ederken olayda kullanılan tornavida da ele geçirildi.

PARTİLİLER HASTANEYE AKIN ETTİ

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve çok sayıda partili hastaneye gelerek Başhekim Hüseyin İka’dan bilgi aldı. Sabahattin Öztürk’ün ailesi hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri Arif Türkmen'i gözaltına aldı. Öztürk’ün otomobili incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şahsın ceseti savcı tarafından incelenmek üzere morga kaldırıldı.

2 yorum yapılmış
  • b.a
    16 Ağustos 2012 • 11:00
    Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Allah ailesine sabır versin. Ne kadar üzücü bir olay:((
  • Aksel GÜLTEKİN
    17 Ağustos 2012 • 11:00
    Şen şakrak, dürüst, merhametli, iyinin de iyisi, örnek insan Sabahattin abi... İnanıyorum ki mekanın zaten cennet, nur içinde yat...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.