VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu teröre sessiz kalmadı...

25 Ağustos 2012

Bolu’da Belediye Meydanı’nda toplanan 250 kişilik grup, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak terör saldırılarını protesto ...

Bolu’da Belediye Meydanı’nda toplanan 250 kişilik grup, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak terör saldırılarını protesto etti.

Ramazan ayı başından bu yana giderek artan terör saldırıları ve şehit haberleriyle sarsılan Bolu halkı şehitler için ayaklandı. Belediye Meydanı’nda toplanan 250 kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak terör örgütü PKK’yı protesto etti. İzzet Baysal Caddesi boyunca yürüyen vatandaşlar, “Kahrolsun PKK”, “Mecliste PKK istemiyoruz”, “Türk, kürt kardeştir, BDP kalleştir”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “BDP şaşırma, sabrımızı taşırma” şeklinde slogan attılar. Yürüyüş yapanlara çevrede bulunan vatandaşlar ve dükkanlardaki esnaflar da alkışlarıyla destek verdi.

Şehitler için yapılan yürüyüşte yüksek güvenlik önemleri dikkat çekti. Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla cadde boyunca ilerlerken, çevik kuvvet ekipleri de yürüyüşün yapıldığı alana takviye olarak indirildi. Belediye Meydanı’nda başlayan yürüyüş Hükümet Meydanı’nda son buldu. Vatandaşlar burada saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar adına basın açıklaması yapan Mahmut Alan, “BDP, arefe günü PKK’lılarla kucaklaşarak safını belli etmiştir. Polisimizi tokatlayan, devletimizin resmi plakalı araçlarıyla teröristleri kaçıran, bayramda PKK’lılarla kucaklaşan BDP’nin maskesi düşmüştür. Bu caniler, yaptıklarıyla ancak kendilerini inandırırlar. Bizler biran önce bu kişilerin kanun önünde hesap vermelerini istiyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • melih özkoç
    24 Ağustos 2012 • 11:00
    vall helal olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.