VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu’da utanç tablosu!

30 Ağustos 2012

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Almanya'da olduğu için katılamazken, ...

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Almanya'da olduğu için katılamazken, onun yerine Belediye Meclis Üyesi İsmail Yamantürk katıldı. AK Parti Bolu İl Teşkilatı’ndan ise törenlere kimse katılmadı.

Ulusal mücadelede çok büyük önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Bolu'da ilginç anlar yaşandı. Tören alanında Almanya'da olduğu için hazır bulunamayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nu temsilen Belediye Meclis Üyesi İsmail Yamantürk katıldı. Düzenlenen törenlere İsmail Yamantürk'ün dışında hiçbir AK Parti'li üst düzey yönetici katılmazken, bu durum oldukça fazla tepki çekti. Tören protokolünde Bolu Valisi İbrahim Özçimen, 2'nci Komando Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Yaşar Öztürk, Belediye Meclis Üyesi İsmail Yamantürk ve Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık yer aldı. Protokol üyelerinin büyük bölümü törenlerin sonuna doğru alana geldi.

3 yorum yapılmış
  • Ufuk
    29 Ağustos 2012 • 11:00
    Tam bir fiyaskoydu. Ak partiye oy veren biri olarak Utandım
  • Bolu
    29 Ağustos 2012 • 11:00
    Bakin orda Ak parti baskan yardimcisi ve yonetim uyeleri varmisti niye kimse yoktu diyosuz isinizi lutfen duzgun yapin milletin gunahina girmeyin,gazetecilik cok kutsal bir meslektir bilmeden arastirmadan yanlis yazilan bir kelime bile mahserde onunuze cikar, bundan sonra lutfen dikkat edin kimseyi zan altinda birakmayin..
  • ufuk
    30 Ağustos 2012 • 11:00
    Evet gerçekten ' BOLU' sana hak verdim :))) çok doğru söylüyorsun Adamsın lan sen.... Yönetim üyleri Varmıştı Nedemek LA ? varmıştı Diye bişeymi var la
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.