VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Dağ Komando Tugay'ı teröristleri dağıttı!

7 Eylül 2012

PKK'nın korkulu rüyası olan Bolu Dağ Komando Tugayı, Beytüşşebap'ta mehmetçiklerimize kurşun sıkan teröristleri keklik gibi ...

PKK'nın korkulu rüyası olan Bolu Dağ Komando Tugayı, Beytüşşebap'ta mehmetçiklerimize kurşun sıkan teröristleri keklik gibi avlıyor. Ülkemizi yasa boğan şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan kahraman askerlerimiz 30 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdiler.

Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensuplarınca 2 Eylül’de yapılan saldırıda 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasının ardından, özellikle Kato Dağı ve çevresinde başlatılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonlarda, geçici görevle Beytüşşebap ilçesinde bulunan Bolu Dağ Komando Tugay Komutanlığı birliklerinin etkin olarak yer aldığı öğrenildi.

Askeri yetkililer, Kobra helikopterleri ve savaş uçaklarının da havadan destek verdiği operasyon kapsamında Beytüşşebap’a saldırdığı tahmin edilen Laleş ve İncebel gruplarının büyük ölçüde etkisiz hale getirildiğini söyledi. Yetkililer, savaş uçaklarının bombalamasından sonra insansız hava araçları ile bölgenin havadan incelendiğini ve son 5 gün içerisinde etkisiz hale getirilen PKK’lı sayısının yaklaşık 30’a çıktığını ifade etti.

Kaynak: Milliyet

2 yorum yapılmış
  • ergunkarslı
    6 Eylül 2012 • 11:00
    ellerıne kollarına saglık sılahları tutukluluk yapmasın gözlerı hedeften şaşmasın terörıste aman vermesın allah gazadan beladan saklasın türkıye mehmetçıge mehmetçıkte allaha emanet olsun
  • DAĞCI TİMİ
    8 Eylül 2012 • 11:00
    2.DAĞ KOMANDO TUGAYINDA OLMAKTAN GURUR VE ONUR DUYURM CILGIN BİKSİCİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.