VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılın ilk zili 'Uyum Eğitimi' için çaldı...

11 Eylül 2012

Bolu’da 66 aylık okul öncesi öğrencileri için ‘uyum eğitimi’ verilmeye başladı.   Okulla yeni tanışacak öğrencilerin okula ...

Bolu’da 66 aylık okul öncesi öğrencileri için ‘uyum eğitimi’ verilmeye başladı.

Okulla yeni tanışacak öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırma amacı taşıyan 'uyum programı' başladı. Program kapsamında 1. sınıf ve okulöncesi öğrencileri dün sabah ilk defa okulla tanıştı. Öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışan minikler, heyecanlarını yenmeye çalıştı. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Koç İlköğretim Okulu’nda öğrenciler ve velilerle ilk gün heyecanını birlikte yaşadı. Milli Eğitim Müdürü Alpdoğan, “Okulöncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin, 2012-2013 eğitim öğretim yılı uyum programı 10 ila 14 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Uyum programı, çocukların okul kaygısının giderilmesini, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanımasını ve sevebilmesini, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenmesi için dört gün boyunca devam edecektir. Bu sayede okulöncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz okullarını, öğretmenlerini arkadaşlarını tanıyacak, sevecek ve heyecanlarını yeneceklerdir” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Alpdoğan, öğrenciler ve velilerle sohbet ederek ilk gün heyecanlarını yenmelerine yardımcı oldu. 10-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim kapsamında müzikli oyunlar ve şarkılarla kitap okuma saatleri düzenlenecek. Öğrenciler için bu programda okula, arkadaşlarına, öğretmenine, öğretim faaliyetlerine uyumunu kolaylaştıracak etkinlikler yapılacak. Türkçe, Hayat Bilgisi, Matematik, Oyun ve Fiziki Etkinlikler, Görsel Sanatlar ve Müzik derslerine ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.