VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'F Tipi' yasak...

11 Eylül 2012

Bolu’da bulunan F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’nun 100 metre yakınında çeşitli etkinliklerin yapılması ...

Bolu’da bulunan F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’nun 100 metre yakınında çeşitli etkinliklerin yapılması yasaklandı.

Bolu Valiliği, F Tipi Cezaevi çevresindeki etkinlikler hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamada, F Tipi Cezaevi’nin 100 metrelik alan içersinde toplantı, gösteri yürüyüşü gibi tüm etkinliklerin yasaklandığı duyuruldu.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla, Bolu ili Yüksek Güvenlikli F Tipi Ceza İnfaz Kurumunun giriş kısmı olan güney cephe ile doğu-batı cephelerini içeren bağlantı yolları dahilinde 100 metrelik alan içerisinde toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve benzeri etkinliklerin Valilik Makamının 07.09.2012 tarihli Oluru ile Anayasa'nın 34. Maddesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 11. Maddesi, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17. Maddesi, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 23. Maddesi ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 1l/C maddesine dayanarak yasaklanmıştır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.