VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yağcılığı bırakın...

12 Eylül 2012

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Şu valilerimiz plaket yağcılığını bir bırakıverse. Türkiye’de yüzde yüz kapasiteyle çalışan ...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Şu valilerimiz plaket yağcılığını bir bırakıverse. Türkiye’de yüzde yüz kapasiteyle çalışan sektör plaket sektörüdür. Her gittiğiniz yerde verirler. Benim evimde plaket koyacak yer kalmadı” dedi.

Cemil Çiçek NTV Televizyonu’nda gündeme dair soruları yanıtladı. Çiçek, Afyonkarahisar’daki patlamanın ardından Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e hediye vermesine yönelik tartışılmaların hatırlatılması üzerine, “O geride kaldı ve hoş olmadığında herkes söyledi. O geride kaldı bundan sonrakiler için ders olsun. Şu valilerimiz plaket yağcılığını bir bırakıverse. Türkiye’de yüzde yüz kapasiteyle çalışan sektör plaket sektörüdür. Her gittiğiniz yerde verirler. Benim evimde plaket koyacak yer kalmadı. Çuvallar dolusu var. Kimin malını kime hediye ediyoruz deyip bu işe noktayı koysak bu tür sıkıntılarda yaşanmaz. Belediye başkanlığı döneminde canım çıkmıştır, Yozgat’ın bir başından bir başına 300 kilometre karşıla. Ne olacak yani bana plaket verilince? Bunun anı olacak bir yanı yok, biz o vilayete 50 defa gitmişizdir. Onun için o olumsuzluktan bir ders çıkarıp bu plaket faslını valilerimiz kaldırıversin” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.