VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tanju Özcan ateş püskürdü, 'Bizi rezil etti'...

12 Eylül 2012

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili ‘evet’ oyu kullanmasına rağmen ...

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili ‘evet’ oyu kullanmasına rağmen ‘bu konuyla ilgili fazla malumatım yok’ şeklinde açıklama yapan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’u sert dille eleştirerek, “Kendisine oy verenleri Türkiye’ye rezil etti. Yazıklar olsun” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un ulusal medyada çıkan, “4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili pek fazla malumatım yok” şeklindeki açıklamaları CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ı kızdırdı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan, Ali Ercoşkun’u sert dille eleştirdi. Ali Ercoşkun’un 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili ulusal bir gazetede yer alan açıklamalarını değerlendiren Tanju Özcan, “Ali Bey’in açıklamaları maalesef ülke gündemine oturdu. Maalesef diyorum çünkü Bolu milletvekili olarak görev yapan bir arkadaşımız kendisine oy veren Boluluları ve temsil ettiği insanları Türkiye’ye rezil etti. Böyle bir şey olur mu? 4+4+4 olarak kamuoyunda bilinen yasa ile ilgili kendisine bir soru soruluyor. Sayın vekilin cevabı şu; ‘Benim bu konuyla ilgili fazla bir malumatım yok. Ama Sayın Başbakanımız bu konuda, bu yasayı getirdiyse mutlaka alt yapısını hazırlamıştır. Kendisine güveniyorum’” dedi.

Ali Ercoşkun’un mecliste yapılan oylamada 4+4+4 eğitim sistemine ‘evet’ oyu kullandığını hatırlatan Tanju Özcan, “Şimdi bunu söyleyen milletvekili 4+4+4 görüşmeleri yapılırken Türkiye’nin gözü önünde komisyon odasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerini darp etti. İnandığı bir dava uğruna bunu yaptığını söyledi. Sonra TBMM’de 4+4+4 şeklinde bilinen yasa ile ilgili ‘evet’ oyu kullandı ve el kaldırdı. Şimdi Sayın Milletvekili çıkıp ‘Benim bu konuda malumatım yok’ diyor. Kardeşim mademki senin bu konuda malumatın yok. Görüşmelerinde niye bilmediğin konu ile ilgili itiraz eden diğer milletvekillerine saldırıyorsun. Niye mecliste bilmediğin bir konu ile ilgili ‘evet’ oyu kullanıyorsun. Böyle bir rezillik olabilir mi? ‘Padişahım çok yaşa, padişahım ne eylerse doğru eyler’ mantığıyla giden bir arkadaş olduğunu gösterdi. Ben kendimi bir Bolulu olarak çok küçük düşmüş hissediyorum. Yazıklar olsun” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • murat er dinç
    18 Eylül 2012 • 11:00
    ben sayın özcanı anlayamıyorum. dersane yönetimi açıklama yapmış ve demiş ki o sorulan soru 4+4+4 ile ilgili değil dersane kapanmasıyla ilgili demiş. sankı kendisine gün doğmuş gibi bu çarptmadan medet umması hiç doru değil....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.