VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başbelası artık yok...

16 Ekim 2012

Aylardır, durmadan yazdı. Herkesin ama herkesin canını sıktı. Ama o artık ‘Ben yokum’ dedi. Tarumar ...

Aylardır, durmadan yazdı. Herkesin ama herkesin canını sıktı. Ama o artık ‘Ben yokum’ dedi. Tarumar Kırbaç, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından Boluspor camiasına veda etti. İŞTE O YAZI…

TARUMAR KIRBAÇ ARTIK ÖLDÜ….

Aslında yazı yazma becerim pek yoktur. Doğrusunu söylemek gerekirse Cihat Arslan’ın Boluspor’dan ayrılması ile ilgili olarak yapılan bir haberin altına ilk yorum yaptığım zamana kadar da hiçbir şekilde ne bir siteye ne de bir haberin altına yorum yazdım. İşin doğrusu bu durumu çok da doğru bulmuyordum. Nedendir bilinmez ama Tarumar’ı devam ettirme kararı aldım.

Yaptığım yorumlara tepkiler o kadar fazla oldu ki, hakaret edenler, küfür edenler, edep sınırlarını aşanlar bile vardı. Ne de olsa sanal bir kahraman olan Tarumar olarak hiç birine cevap vermedim. Kaleme aldığım yazıların içeriğinde konu olarak seçtiğim kişilere ne hakaret ne de küfür ettim.

Tarumar Kırbaç neden çok okundu? Sivri dilli oluşu, tarzı alışılagelmişin dışında ve söylenemeyenleri deli dumrul misali söylediği için merak uyandırdı. Tarumar’ı dikkatle okuduysanız eğer, her konuyu alaycı dille ifade ettiğini de fark etmişsinizdir. ‘Alaycı’ derken bunu aşağılamak olarak algılamayın. Dedim ya, belki de bu formattaki yazılar Tarumar’ı gizemli kıldı.

Tabi ki gizemli olmanın getirdiği bir takım sıkıntılar da olmadı değil. [email protected] adresine gelen mailler ve facebooktaki sayfanın mesaj kısmına gönderilen yazılarda Tarumar’ın kim olduğu konusunda o kadar çok tahminler yapıldı ki, anlatamam. Hemen şunu da belirteyim, tahmin edilen kişilerin veballerini üzerime aldığım için de bir hayli rahatsızım.

Gelelim neden böyle bir yazı kaleme aldığıma…

Tarumar artık bir çok şeyin üzerine çıkmaya, sitesine köşe yazısı yazdığım, haberlerinin altına yorum yaptığım site sahiplerine zarar vermeye başladı. Sanal kimliğe bürünen Tarumar, kader birlikteliği yapan yöneticilerin bile arasına girdi. Herkes birbirinden şüphe eder duruma geldi. Taraftarlar bile kendi aralarında Tarumar’la arkadaşlık kurup, aynı kahvehanede kağıt bile oynadıklarını söyleyebilecek konuma geldiler. Kısacası Tarumar herkesin kanına virüs gibi işlemeye başladı.

Tarumar’ı yaratan, Tarumar’ı gizemli hale büründüren ve yazı tarzıyla alaycı ifadeler kullanan bendeniz, bu durum karşısında daha fazla kayıtsız kalamadı. Uzun zamandır Tarumar’ın intihar etmesi gerektiğini düşünüyordum ama yazı yazmanın da vazgeçilmez keyfinden mahrum kalacak olmanın verdiği üzüntü ile Tarumar’ı bugüne kadar yok edemedim.

Artık Tarumar’ı öldürmenin zamanı geldi.

Bugüne kadar yazmış olduğum yazılarla istemeyerek üzdüğüm, sinir harbi yaşattığım, küfür etmesini sağlayarak günah işlemesine yol açtığım, tansiyonunu yükselttiğim, üzerlerinde şüphe uyandırdığım, saçına sakalına laf attığım, facebook sayfasından kendileri ile muhattap olarak tabiri caizse başından kaynar sular döktüğüm tüm kişilerden özür diliyor, Tarumar’ı okuyarak kaybettiğiniz zamanınızdan dolayı haklarınızı helal etmenizi istiyorum.

Sağlıcakla kalın…

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.