VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Biraz sabrettik mutlu sona erdik"

24 Ekim 2012

İzzet Baysal Mahallesi sakinleri, mahallelerinde gerçekleştirilen yol genişletme, asfaltlama ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ...

İzzet Baysal Mahallesi sakinleri, mahallelerinde gerçekleştirilen yol genişletme, asfaltlama ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a pankartla teşekkür ettiler. Pankartta, “Biraz sabrettik, mutlu sonra erdik. Sayın Alaaddin Yılmaz’a teşekkürler. İzzet Baysal Mahallesi sakinleri” ifadeleri yer aldı.

 

Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamının bitirilmesinin ardından birçok mahallede gerçekleştirilen yol genişletme, asfaltlama ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birçok mahallede bitirilen çalışmalar, bazı mahallelerde de bitme aşamasına geldi. Bu mahallelerden bir tanesi de İzzet Baysal Mahallesi. İzzet Baysal Mahallesi’nde bitme aşamasına gelen üst yapı, yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları neticesinde mahalle halkı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a alışılmadık bir yöntemle teşekkür ettiler. Mahalleli, Atatürk Bulvarı’nda bulunan reklam billboardlarına reklam vererek Başkan Yılmaz’a çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Mahalle sakinleri Atatürk Bulvarı’nda yer alan reklam billboardında şu ifadeler yer verdi: “Biraz sabrettik, mutlu sonra erdik. Sayın Alaaddin Yılmaz’a teşekkürler. İzzet Baysal Mahallesi sakinleri.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.