VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da azgın boğa trafiği kilitledi!

24 Ekim 2012

Karacaağaç köyü mevkiinde karayoluna çıkan kurbanlık boğa ortalığı birbirine katarken, vatandaşlar yağmur altında araçlarla boğayı ...

Karacaağaç köyü mevkiinde karayoluna çıkan kurbanlık boğa ortalığı birbirine katarken, vatandaşlar yağmur altında araçlarla boğayı yakalamak için seferber oldu. Azgın boğa tarlaya girerek izini kaybettirdi.

 

Nefes kesen kovalamaca, D-100 Karayolu’nun Karacaağaç köyün mevkiinde yaşandı. Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarından alınan ve ahıra götürülmek üzere yola çıkan boğa, Karacaağaç köyü yakınlarına gelindiğinde sahibinin elinden kaçtı. D-100 Karayolu’na çıkan azgın boğa ortalığı birbirine kattı. İstanbul’dan Ankara istikametine gidiş yönü boğanın yol ortasında beklemesi nedeniyle bir süre kilitlendi.  Daha sonra karşı şeride geçen boğa trafiğe aldırmadan koşturmaya başladı. Kurbanlık boğayı yakalamak için zabıta ve polis ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar seferber oldu. Bazı sürücüler otomobillerini boğanın üzerine doğru sürerek yakalamaya çalışırken, bazı vatandaşlar da ellerinde sopalarla müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Kilometrelerce koşan kurbanlık boğa tarlaya girerek izini kaybettirdi.

Zabıta ekipleri dere kenarına inerek tarlalara girip gözden kaybolan boğayı yakalamak için arama yaparken, kovalamaya yardım eden vatandaşlar, “Bir anda yola atladı. Trafikte kaza yaşatmasın diye araçlarla kovaladık. Ancak yine de elimizden kaçırdık” dediler.

1 yorum yapılmış
  • volkan soyaydın
    23 Ekim 2012 • 11:00
    öncelikle bu mevkii karacaagac köyü değil Karacaagac Mahallesi mevkisi dir..kızgın boğayı tarlada bir köşeye sıkıştırarak sahipleri ve zabıta ekipleri sakınleştirici iğne ararken boğayı bir traktöre bn bağlayıp sahiplerine teslim ettim .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.