VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Roman vatandaşlarla göbek attı

8 Kasım 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehir merkezinde yaşamlarını sürdüren Roman vatandaşların düğününe katılarak çökekler ve ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehir merkezinde yaşamlarını sürdüren Roman vatandaşların düğününe katılarak çökekler ve Roman vatandaşlarla göbek attı.

Belediye Baskanı Romenlerle göbek attı ile bolusampiyon

Geçtiğimiz aylarda Doğancı Mahallesi’nde yaşayan Romanların konuğu olan ve sıkıntılarını dinleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu kez de davet üzerine Roman düğününe katıldı. Aktaş Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların düğününe iştirak eden Başkan Yılmaz, davul, zurna ve köçeklerle karşılandı. Başkan Yılmaz, çadırın içinde bulunan düğün alanına girdiğinde Roman vatndaşlardan büyük alkış aldı. Yüzlerce Roman vatandaşın sevgi gösterisine yanıtsız kalmayan Yılmaz, kadınlarla ve çocuklarla tokalaşdı. Daha sonra Fırat ve Yeliz Koçak çiftini tebrik eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çifte altın hediye etti. Yoğun istek üzerine sahneye çıkan Başkan Yılmaz, gelin ve damatla çiftetelli oynadı.

GÖBEK ŞOV GÜLDÜRDÜ

Yağmur nedeniyle çadır altında yapılan düğünde köçek ile bir kızın göbek şovu herkesi güldürdü. Başkan Yılmaz ve beraberindekiler göbek şov karşısında kahkahalara boğuldu. Oynayanları büyük keyifle izleyen Başkan Yılmaz, gecenin sonunda roman vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, “Belki şartlarınız çok iyi değil. Üzerinizde bir çadır var. Yağan yağmurdan sonra altta ıslak bir zemin olmasına rağmen insanlarımız pür neşe. Bu kadar zor şartlar altında bu neşeyi sağlayan ve sağlatan sizlere teşekkür ediyorum. Bu gece beni çocukluğumdaki düğünlere götürdünüz. Davulcularımızın yaptığı müthiş bir şovdu. Bu şovun uzun yıllar boyunca sürmesini diliyorum. Bu güzel oyunları ilk defa sizlerin arasında seyrediyoruz. Bu zor şartlar altında sizleri hep beraber neşe içerisinde görünce dünyada ki telaşımız niye bu kadar fazla bizim? diye düşünmeden edemiyoruz. Sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler var. İnşallah ileriki günlerde daha güzel bir Bolu’yu hep beraber oluşturacağız” diye konuştu.

 Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından Roman vatandaşlarla vedalaştıktan sonra düğün yerinden ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.