VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sedaş iyice şaşırdı...

10 Kasım 2012

Bolu'da depremden sonra yapılan Kalıcı Konutlar bölgesinde sokak aydınlatmalarını tasarruf gerekçesiyle akşamları kapatan Sedaş, güpegündüz ...

Bolu'da depremden sonra yapılan Kalıcı Konutlar bölgesinde sokak aydınlatmalarını tasarruf gerekçesiyle akşamları kapatan Sedaş, güpegündüz bütün ışıkları yakarak tepki çekti.

Geçtiğimiz günlerde SEDAŞ yetkilileri, Kalıcı Konutlar bölgesindeki site yöneticilerine talimat vererek, bazı sitelerde aydınlatma tesislerinin yönetmeliklere aykırı olarak dekoratif ve özel amaçla kullanıldığının tespit edildiğini duyurdu. 13 Eylül tarihine kadar abonelik yapmayanların elektriklerinin kesileceği söylenmesi üzerine site yöneticileri uyarıyı dikkate almadı. Sedaş yetkilileri de Kalıcı Konutlar bölgesindeki aydınlatma direklerinin elektriklerini kesti. Ancak güpegündüz ortaya çıkan manzara vatandaşları kızdırdı. Geceleri kapalı olan aydınlatma ışıklarının gündüz yanması akıllarda soru işaretleri bıraktı.Öte yandan Sedaş Yetkilileri konu ile ilgili kurumun asla böyle birşey yapmayacağı sorunun bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini bildirdi. Arızanın operatörün gece ve gündüz kodlarını yanlış girmesinden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

1 yorum yapılmış
  • bura bolu hersey olu
    11 Kasım 2012 • 13:00
    Aynı olay ismetpaşa cad de yasandı.Ama benim asıl dikkati çekmek istediğim sedaş görevlileri nerdeyse ayda 2 sefer fatura yazmaya gelecekler. Ben ismetpaşada ikametgah etmekteyim sayaçlar ayın 02 sınde okunmakta son odeme tarıhıne 10 gunluk bır ara verılıyor yanı son odeme tarıhı 13 u ve arkadasım devlet memurusun daha ması almamıssın emeklısın emeklı aylıgına daha dedıgınız tarıhten 10 gun var ama ısın aslı ve kolayı zamanında odenmedı dıye gecıkme zammı almak emeklı massı calısana gore daha gec aldıgından 1 de elt kesmeye gelıyorlar ya dedımya burası BÖLÜ HERŞEY OLU tedasa tskler barı ayda 2 defa sızlerı mısafır edelım:)))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.