VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hezimetin son perdesi...

10 Kasım 2012

Ligde aldığı sonuçlarla taraftarları çileden çıkaran Boluspor, Karşıyaka deplasmanında da hüsrana uğradı. Teknik heyetin gözleri ...

Ligde aldığı sonuçlarla taraftarları çileden çıkaran Boluspor, Karşıyaka deplasmanında da hüsrana uğradı. Teknik heyetin gözleri kapalı seyrettiği maçı ev sahibi ekip Banahane’nin golüyle 1-0 kazandı.

 

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik çizen Boluspor, 11’nci haftanın açılış karşılaşmasında Karşıyaka’ya konuk oldu. Bugüne kadar aldığı sonuçlarla kimseyi tatmin edemeyen kırmızı beyazlı ekip, İzmir deplasmanında yine vasatı aşamadı. Deplasmanlarda iç sahadan iyi mücadele eden Boluspor, bu kez İzmir’de aynı oyunu sahaya yansıtamadı. Ancak ilk 45 dakika direnerek soyunma odasına moralli girdi.

GOL GELİYORUM DEDİ!

İkinci yarıda taraftarının da desteğini arkasına alan Karşıyaka gol için saldırmaya başladı. Bu dakikalarda kırmızı beyazlı takımın teknik heyeti gözü kapalı maçı izlerken, faturayı Banahane kesti. 75’nci dakikada Fatih Şen’in sert ortasına ayak uzatan Banahane, ev sahibini öne geçirdi. Haftalar ilerledikçe kan kaybını sürdüren Boluspor, İzmir deplasmanında da mağlup olarak taraftarını yine kahretti.

2 yorum yapılmış
  • suat hayri karaman
    9 Kasım 2012 • 13:00
    hocam deneyimli 3 zenciyi 80dakkaya kadar neden kulübede oturmaya izin verdin ....
  • sadık okul
    9 Kasım 2012 • 13:00
    Sayın serhat güller lütfen istifa...böyle gitmiyor olmuyor olmuyor.rezlleri oynadık.iskender ile bütün maçlarda oynamak için şözleşme mi yaptınız. Djiheauo'yu 86 dk.niye aldın.93 de alsaydınya.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.