VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat böyle söyledi...

10 Kasım 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Abat, “Maç ortadaydı. Ezilerek ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Abat, “Maç ortadaydı. Ezilerek yenilmedik. Kimseden aksi bir rapor beklediğimiz yok” dedi.

Kırmızı beyazlı ekibin İzmir deplasmanında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonucu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’in sorularını yanıtlayan Başkan Abdullah Abat, ilginç ifadelere yer verdi. Kısır bir maç izlediklerini söyleyen Abat, “Dengede bir oyun oldu. Baktığınızda ezilerek yenilme de yok. Kısır maçta talihsiz bir gol yedik. Hiç pozisyona girememek beni üzdü” diye konuştu.

PAZARTESİ GÖRÜŞÜLECEK

Murat Çelik’in, “Teknik heyet ve futbolculardan nasıl bir rapor bekliyorsunuz?” sorusuna ise Abat, “Atmosferden dolayı şuan kimseye hesap sormanın zamanı değil. Pazartesi günü yönetim kurulu toplantısı var. Zaten raporlar oraya gelir. Kimseden aksi bir rapo beklentimiz yok. Maçın hakkı beraberlikti. Talihsiz bir golle yenildi. Biz de kazanabilirdik. Yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Abat’ın bu açıklamalarından sonra Teknik Direktör Serhat Güller ile ilgili herhangi bir istifa kararının alınmayacağı anlaşıldı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    10 Kasım 2012 • 13:00
    ZATEN İSTESENİZDE İSTİFA ETTİREMESSİNKİ BE BAŞKAN CÜNKÜ O BİRİLERİNİN ADAMI....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.