VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor antrenörünün açıklaması komedi filmi gibi

10 Kasım 2012

Boluspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan Karşıyaka mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklamayla herkesi güldürdü. 90 dakika boyunca ...

Boluspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan Karşıyaka mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklamayla herkesi güldürdü. 90 dakika boyunca takım net pozisyona giremezken, yardımcı hoca Metin İlhan, “Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

Serhat Güller’in cezası nedeniyle üç maçtır yedek kulübesinden takımı yöneten yardımcı antrenör Metin İlhan, Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamayla herkesi güldürdü. Kırmızı beyazlı takım, 90 dakika boyunca Cafercan’la kullandığı duran toplar dışında net gol pozisyonauna giremedi. Ancak maç sonu konuşan Metin İlhan, şaka gibi açıklamalar yaptı. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirten İlhan, “Pas alışverişlerinde iyiydik ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda dengede giden bir oyun vardı. Ancak Karşıyaka orta sahada kurduğu 15-20 dakikalık baskının ardından golü buldu. Skoru değiştirmek için elimizden geleni yaptık ama bunu başaramadık. Rakibimiz skoru korumasını bildi” şeklinde konuştu.

Yardımcı antrenör Metin İlhan’ın, “Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik” ve “Skoru değiştirmek için elimizden geleni yaptık” açıklamaları kafaları karıştırdı.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    10 Kasım 2012 • 13:00
    EE.BÖYLE HOCANIN BÖYLE YARDIMCISI OLUR....ilk yarı bitti hale aşalardayız adam bizi düşürünce gidecek heralde BAŞKANIN birşey yabacağı yok biz TARAFTARLAR ayaklanıp biran önce göndertmeliyiz..ikinciyarıya takviye kadro ve hocayla bişlamamız lazım..ANCA 6.GİRMEYE CALIŞMALIYIZ.......
  • yuksel14
    10 Kasım 2012 • 13:00
    ARKADAŞLAR BEN HERGÜN KULUBÜ ARAYIP....hocayı istemiyoruz..taraftar ve futbolcular diyorum...sizde ARAYIN HERGÜN BİRŞEYLER SÖYLEYİN KULUBE...TAKIM içindeki bir oyuncu cok yakın tanıdığım..o bunu söylüyor.aralarında hocanın cinsliğini birbirlerine anlatıyorlarmış...gıcık kapmışlar.yarısı..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.