VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Müthiş iddia...

19 Kasım 2012

  HABER: www.bolugazetesi.com.tr   Bir süre önce kanlı bıçaklı olan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ile köşe yazarı ...

HABER: www.bolugazetesi.com.tr

Bir süre önce kanlı bıçaklı olan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ile köşe yazarı Gürkan Yetkin bir anda sarmaş dolaş oldular. İşte ikilinin oturduğu pazarlık masasının detayları…

Bahçelievler Mahallesi’nde cami yapılacak inşaatın Ali Ercoşkun tarafından satın alındığını Bolu Gündem Gazetesi'ndeki köşe yazısında kaleme alan yazan Nadir Gürkan Yetkin, bir anda iddiasının asılsız olduğunu söyledi. Kamuoyu olayın peşine düşerken, Yetkin'in bir türlü AK Parti’ye üyeliği kabul edilmiyordu. İşte pazarlıkta bu aşamada başladı. Gürkan Yetkin, cami olayını kapatıp yazmayacak, Erçoşkun’da Gürkan Yetkin’i partiye tekrar üye yapacaktı. Çünkü yerel seçimler geliyor. 

 

Bolu Gündem Gazetesi’ndeki köşe yazısında AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’un Bahçelievler Mahallesi’nde cami yapılmak istenen bir arsayı satın aldığını iddia eden Nadir Gürkan Yetkin’e, iddialarının yalan olduğunu söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili ağıza alınmayacak hakaretler etmiş, Nadir Gürkan Yetkin’le bir daha bir araya gelmeyeceğini bazı gazetelere açıklamıştı.

KAFEDE BULUŞTULAR 

Ali Ercoşkun’un, Nadir Gürkan Yetkin’le arasındaki iplerin tamamen koptuğu hatta hakkını mahkeme de arayacağı zannedilirken, Ali Ercoşkun ve Nadir Gürkan Yetkin Atatürk Orman Parkı’nda bulunan bir kafede gizli bir buluşma gerçekleştirdiler.

UZLAŞMAK İÇİN BULUŞMUŞLAR…

Bu kadar kanlı bıçaklı iki isimin birden bire iki sevgili edasıyla bir kafede buluşmasını Bolu Gazetesi duyurmuştu. Bolu gazetesi bu iki ismin neden bir araya geldiğinin peşine düştü ve ilginç sonuçlara ulaştı.

KÜFÜR EDİYORLARDI 

Şöyle ki, Nadir Gürkan Yetkin istifa ettiği AK Parti’ye geri dönmek için üyelik müracaatında bulundu. Fakat İl yönetimi Yetkin ile Ercoşkun arasında ki husumeti bildikleri için konuyla ilgili Ali Ercoşkun’un fikrini sordular. Ali Ercoşkun’un verdiği yanıt oldukça ilginçti. Çünkü Ercoşkun bu konuda il yönetiminin kararına saygı duyacağını söyledi. Daha düne kadar galiz küfürler savurduğu Gürkan Yetkin ile ilgili tarafsız kaldığını söyleyen Ercoşkun’un bu tavrı herkesin ağzını açık bıraktı.

İŞTE UZLAŞMANIN ŞARTLARI…

Çünkü bu iki isim daha önce Atatürk Orman Parkı’nda bir araya gelmiş uzlaşma sağlamışlardı. Uzlaşmanın ana hatları ise şuydu.

1.Nadir Gürkan Yetkin kendisine cami arsası bombasını uçuran AK Partili İl Yöneticinin adını söyleyecekti.

 2.Nadir Gürkan Yetkin bundan böyle Ali Ercoşkun ile ilgili yazı yazmayacaktı.

 3.Bunlara karşın Ali Ercoşkun’da tekrar AK Parti’ye üye olmak isteyen Nadir Gürkan Yetkin’e bu süreçte destek verecekti.

1 yorum yapılmış
  • Muho
    18 Kasım 2012 • 13:00
    Ee rant meselesi sozde delikanli ya sozde bolu icin herseyi yazar ya ne oldu meclis uyeliginden bir kisi daha istifa eder veya olurse sira sendemi yoksa birakin beyler bolunun yakasini
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.