VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yine sahneye çıktılar...

19 Kasım 2012

Düzce’nin AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka’nın Düzce ...

Düzce’nin AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Köroğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka’nın Düzce Sağlık İl Müdürü olması için çalışma yaptıklarını sitemize verdiği beyanatla kamuoyuna duyururken, Bolu’da bazı çevreler bu haberden fazlasıyla rahatsız olmuş olacak ki, bu kez iftiralarını ve belden aşağı siyaseti Düzce’de yayın yapan bir internet sitesini kullanarak gösterdiler. Aşağılık fotoğraflar ve iftiralarla İka’nın önünü yeniden kesmeye çalışıyorlar.

Bolu’da yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Doktor Hüseyin İka’yı karalamak için elinden geldiğini arkasını koymayan ve her türlü iftirayı Allah korkusu olmadan atmayı meziyet sayan Bolu’daki bazı kesimler yeni sahneye çıktı. Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka’nın Sağlık İl Genel Sekreteri olmaması için  her türlü iftirayı atanlar, şimdi de İka’nın Düzce’ye Sağlık İl Müdürü olacağı haberi sonrasında yeniden belden aşağıya vurmaya başladılar.

BİRİLERİ YİNE SAHNEYE ÇIKTI

www.duzceyerelhaber.com internet sitesinde sipariş verildiği her yerinden belli olan haberde Bolu’nun evladı Hüseyin İka’ya aşağılık iftiralarla saldırıldı. Haberde, İka’nın bir mekanda kalabalık bir toplulukta oturduğu masada görünen dansözlü fotoğrafın sanki İka’ya aitmiş gibi gösterilmesi haberin kimler tarafından yaptırıldığını da apaçık gözler önüne serdi. Ayrıca, AK Parti hükümeti tarafından göreve getirilen Hüseyin İka’nın türban düşmanı gibi gösterilmesi de bu kadarda olmaz dedirtti.  

SAÇMALIKLAR DİZESİ…

AK Parti Hükümeti tarafından başhekimlik görevine getirilen Hüseyin İka’yı en fazla CHP ve MHP’nin savunduğu ifade edilen haberde saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor. AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ve yönetimi, AK Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile partinin önde gelenleri tarafından her fırsatta övgüler yağdırılan başarılı bir bürokrata kent olarak sahip çıkmayı siyasete döken internet sitesi sipariş haberine, Memur-sen denilen ve Bolu’da bazı kişilerin güdümünde olan sendikanın yaptığı ipe sapa gelmez iddialarla habere devam etmiş.

BUNLARI UNUTMUŞLAR!

Adı geçen internet sitesi, Bolu’da yaptığı hizmetlerle herkesin takdirini kazanan eski Başhekim Doktor Hüseyin İka için bütün sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek destek vermesini es geçmiş. Emri vaki yapılan haberin kimler tarafından ortaya atıldığı ise herkes bilinen bir gerçek. İka’nın Bolu’da sağlık sektöründe yaptığı değişiklikler de haberde hiç ele alınmayarak tamamen AK Parti düşmanı gibi gösterilmesi de bu kadarda olmaz dedirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.