VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Başkanı, Serhat Güller için gerekeni söyledi...

20 Kasım 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat kulübün resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, Serhat Güller’in istifasını verdiğini ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat kulübün resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, Serhat Güller’in istifasını verdiğini ifade ederek tazminat verilmesinin de söz konusu olmadığı belirtti.

Abdullah Abat’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;

 “Sezon başından bu yana takımımızın Teknik Direktörlüğünü yapan Sayın Serhat Güler ve ekibi görevlerinden istifa etmişlerdir. Teknik Direktörümüz Sayın Serhat Güller Manisaspor maçı sonrasında benimle yaptığı görüşme de istifasını iletmiş ve görevinden affını istemiştir.

19.11.2012 tarihinde yapmış olduğumuz haftalık toplantımızda ise yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın bu konu ile ilgili görüşleri alınmış ve bu görüşler doğrultusunda da hocamızın istifası tarafımızdan kabul edilerek yollarımız ayrılmıştır.Bu ayrılıktan dolayı da hocamıza bir tazminat verilmesi de söz konusu değildir.

Sayın Serhat Güller’e ve ekibine sezon başından bu yana vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.