VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abant Başbakan’ı çileden çıkardı!

23 Kasım 2012

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı’nda Abant’ta yaptığı üç günlük tatil boyunca AK Parti Bolu ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı’nda Abant’ta yaptığı üç günlük tatil boyunca AK Parti Bolu teşkilatı ve milletvekilleri ile görüşmemesinin altındaki gerçek ortaya çıktı. İddiaya göre, Abant’ta yolların içler acısı halini gören Başbakan sinirden çılgına döndü. Vakıflar Genel Müdürü’nü Abant’a çağırdı. Daha sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri Başbakan Erdoğan Abant'tan ayrılır ayrılmaz apar topar asfaltlama ve yol çalışmalarına başladı.

Bolu'daki beceriksiz bürokrat ve siyasetçiler yüzünden yıllardır Abant'ın etrafına asfalt atılamadı. Bırakın asfaltı Abant her geçen gün kötüye giderken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fırçasıyla çalışmalar hızlandı.

(ÖZEL HABER): MURAT ÇELİK

Kurban Bayramı’nda ailesiyle birlikte doğa harikası Abant Tabiat Parkı’na gelen ve üç gün boyunca Köşk’te kalarak tatil yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini ziyarete gelen AK Parti Bolu Teşkilatı’yla görüşmemişti. Başbakan Erdoğan’ın görüşmeyi kabul etmemesinin altındaki gerçek ortaya çıktı. İddiaya göre, Abant Tabiat Parkı’na giden yolların kötü olması ve Abant’ta çalışmaların devam etmesi Erdoğan’ı kızdırdı. Çileden çıkan Başbakan, “Bu nasıl bir şey. 2008’de geldim aynı, 2012’de geldim. Yine aynı Abant. Hiç mi bir şey yapılmıyor” diyerek teşkilatına kızdı. Bunun üzerine hemen Vakıflar Genel Müdürü’nü Abant’a çağırdı.

ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLADI

İddiaya göre, apar topar Abant’a gelen Vakıflar Genel Müdürü, Başbakan Erdoğan’la görüştü. Bu görüşmenin ardından Abant’ta hummalı bir çalışma başlatıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Abant Kavşağı’ndan Tabiat Parkı’na giden yol hemen asfaltlandı. Gölün etrafındaki yol çalışmaları da kısa sürede bitirildi.

2 yorum yapılmış
  • AK Partili
    24 Kasım 2012 • 13:00
    Abant köşkünü sayın başbakandan önce kullanan parti yöneticilerimiz oldu ama eksiklikleri görmemişler demekki veya görebilecek durumda değillerdi. yakında görürler.
  • selçuk koca
    24 Kasım 2012 • 13:00
    abant kavşağından tabiat parkına giden yol başbakan gelmeden bayramdan çok önce asfaltlanmaya başlamıştı,bayram tatili nedeniyle ara verilmişti...gölün etrafına yol çalışması yapılmıyor ki bitirilen nedir...ayrıca abant yolundaki çalışmalar azaldı ama daha bitmedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.